anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money - Sumar tranzactie pdf

Lotus
Începător
Am facut doua sesizari anul acesta, una prin martie si alta prin mai, referitor la culorile cu care se genereaza pdf-ul cu sumarul unei tranzactii. Apar date importante scrise cu gri care nu apar lizibil pe o imprimanta care are toner vechi. Trimit la cineva acest extras de tranzactie si mereu cauta sa il tipareasca pe imprimanta buna pentru a apare toate informatiile. Am sesizat sa se refaca paleta de culori si sa fie ca la orice banca. Sa se genereze totul cu culoarea neagra. Daca se doreste sigla Orange Money sa ramana color dar textul si informatiile sa fie cu negru. Nici pana la ultimul update de acum cateva zile nu s-a implementat aceasta solicitare. Poate sunt singurul care utilizeaza acest sumar de tranzactie pentru tiparit?
4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember
@Lotus: Bun venit in Comunitate. Ai incercat si o tiparire "all text black"? Adica nu una greyscale. Incearca si revino cu un feedback.Numai bine!

Razvan
#StarMember
Probabil nu exista multe solicitări de acest gen și de aceea, încă nu au modificat formatul.

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Cred că mai poți schimba culorile și din programele tale. Dacă nu te pricepi, întreabă pe cineva. Succes!

DanielaH
Moderator
@Lotus, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru feedback! Am transmis solicitarea ta colegilor noștri de la Orange Money.