anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La ce festivaluri v-ați dori să regăsiți Orange partener in 2020?

Soniutza
Junior
La ce festivaluri muzicale sau de alt fel ați vrea sa regăsiți Orange ca partener in 2020?
20 Răspunsuri 20

Ascary
Campion certificat
Cred că sunt multe evenimente muzicale sponsorizate (și ) de Orange însă nu prea le știm în afara festivalurilor mari și foarte promovate în media.

svetalex
Maestru
în afară de festivalurile care sunt intens promovate nu prea cunosc altele. Dar cred că Orange ar putea să se implice în organizarea unui eveniment care să atragă publicul într-o zonă defavorizată - de ex. Valea Jiului și astfel ar face promovată zona, dar și comunitatea locală ar avea de câștigat. Sunt conștientă că acest lucru este destul de greu de realizatși că implică multe resurse

Ascary
Campion certificat
Mi-ar place ca Orange să se implice și în promovarea turismului românesc.

Cathy
Explorator entuziast
Mie mi ar placea sa organizeze Orange un festival de genul Electric Castle undeva in proximitatea orasului Ploiesti, mai exact in zonele viticole unde se gasesc numeroase podgorii cum ar fi orasul Urlati, Valea Calugareasca, Ceptura, etc.Sunt zone foarte frumoase si cu potential turistic daca ar fi mai bine promovate. Un festival de genul celui mentionat cu siguranta ar atrage numerosi turisti romani si straini deopotriva.

Neaplicabil
Salutare, cred cu tarie intr-o comunitate mai deschisa, plina de culoare si oameni care se respecta reciproc, asadar eu mi-as dori sa vad Orange sponsor la Pride-ul din 2020.

svetalex
Maestru
Eu aș fi dezamăgită dacă Orange ar susține un eveniment controversat, cum este cel menționat de @simple_dreams.