la 09-12-2024 03:26 PM - editat ultima oară la 09-12-2024 04:04 PM de DanielaH
Se apropie sarbatorile si tare mi-ar place sa vad o surpriza placuta in grila Orange.Umblati la butoane in favoarea abonatului si la cat mai multe surprize placute!Haideti ca se poate!
la 12-12-2025 08:38 PM
Abonatii Orange nu merita nimic de sarbatori?Probabil va intrebati "ce **beep** mai vrea si asta ca are atatea canale la care oricum nu se uita?",ei nu e chiar asa fiindca ma uit dar dupa cum am mai spus sunt selectiv,am gusturi rafinate deci vreau calitate.Pentru mine calitatea inseamna atat continut de calitate cat si imagine la superlativ deci ar fi timpul pentru un canal 4K.Merit si eu atat dupa ce va platesc de mai bine de 1 an doua abonamente fiindca grilele Orange +OROC nici acum nu s-au unificat,semnalul la internet incepe sa sughita tot mai des.
la 13-12-2025 02:51 AM
Salutare!
În perioadele de criză, fiecare operator se cam bazează doar pe supraviețuire. Grilele se pot îmbunătăți ( sau nu), dar când expiră contractele lor, nu neapărat de sărbători.
Deci nu avea prea mari așteptări!
la 13-12-2025 10:09 PM
AMC HD, Film Cafe HD, TV Paprika HD, CBS Reality HD, Crime+ Investigation HD - imaginea este una foarte ștearsă în SD, foarte greu de privit.
Pro 7 HD, Sat 1 HD, Super RTL HD, RTL HD în extraopțiunea Internațional.
Private TV HD, Brazzers TV HD în extraopțiunea Magic Nights.
Legat de 4K, deja există Eurosport 4K și Prima 4K, nici nu prea sunt multe opțiuni de canale 4K. Ce-aș vedea eu interesant de introdus ar fi Stingray Festival 4K (mai ales dacă ies MTV 00's și MTV 80's) și FunBox 4K al celor de la SPI.
Și eu sunt de aceeași părere cu tine că, dacă plătești un abonament pt. un serviciu, acel serviciu trebuie să-ți ofere calitate de 2026, nu 2002, SD, 4:3 etc. E deja timpul să se termine cu analogicul si calitatea SD.
Tot încerc să vizionez niște filme pe FilmBox sau FilmBox Premium. Mi se pare că se văd groaznic în SD, nu știu de alții... FilmBox Premium știu că are și variantă HD și mai este un FilmBox Arthouse HD foarte bun cu filme vechi, în genul fostelor TCM/MGM, care lipsește de pe Orange, există doar pe Vodafone.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor