anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatii pentru salvare/ transcriere carti/ cd/ dvd?

Nicusor6
Junior entuziast
Am ca fiecare o colecție de cărți, cd/dvd...etc.
Are cineva o idee cum aş putea să le salvez/transcriu undeva/cumva cu o aplicație?
Nu mai foloseşte aproape nimeni anumite lucruri iar unele nici nu prea mai ai unde să le găseşti plus faptul că totuşi am dat ceva bănuți pe ele.
Orice sugestie este binevenită.
Mulțumesc.
27 Răspunsuri 27

Nicusor6
Junior entuziast
Ex. Am o carte de 100 de ani. Ce aplicație mobilă găsesc pentru a o salva/arhiva? Scanarea se face cu aplicații mobile. Nu contează ce fac după aia( că le vînd că le țin în arhivă). Vreau să le transform ( cărțile) în format digial pentru siguranță şi pentru restul. Cd/dvd să pot să am conținutul la fel salvat/arhivat în arhivă. Toate astea după cum am mai spus, ocupă mult loc iar in cazul cd/dvd cam nu prea mai foloseşte nimeni. Eventual, sânt membru la Samsung Members, dacă răspunsuri în afară de internet şi oferte nu găsesc aici merg acolo. E greu să iei toate telefoanele şi tabletele la Test pentru a afla ce aplicaţii preinstalate are.

queensoft
Explorator
Cum ziceam, ai raspunsul mai sus, ramine valabil. Carti - pe mobil - orice aplicatie gen scanner, sint tone, destule chiar gratuite. Dar, daca vrei calitate, un scanner conectat la PC e mult mia bun. Daca vrei chiar calitate, un scanner dedicat pentru carti - foarte scump. CD/DVD - aici ai nevoie de calculator, orice alta "inventie" cu telefonul mobil este mult prea complicata. Samsung.... n-are nici o treaba. Aplicatii preinstalate - pai..... de ce ai vrea asa ceva, cind poti sa instalezi ce aplicatii vrei tu ?!

Nicusor6
Junior entuziast
Pot să instalez ce vreau. Într-o zi din întîmplare se închide aplicația ca în cazul multora. Risc să muncesc mult şi degeaba să mă mai trezesc că într-o zi nu mai găsesc nimic. Cât despre un producător de servicii digitale sigur are mai mult habar decât mine.

queensoft
Explorator
Pai, iti faci copii de siguranta, nu!? Iar asta cu "se inchide aplicatia"....: 1. de unde vrei noi sa prezicem viitorul? 2. e valabil pentru ORICE aplicatie 3. folosesti o aplicatie de la o firma cunoscuta

Nicusor6
Junior entuziast
Hai că pierd timpul. Îmi salvez în Orange cloud multe şi ce vreau Vine careva într-o zi şi mă întreabă unde am ditamai arhiva. Eu ce fac dacă alea sunt copii şi eu fac gesturi de caritate cu originalul?

queensoft
Explorator
Daca o iei asa, ca te ia "cineva" la intrebari.... pai neah: 1. te ia la intrebari indiferent de aplicatia folosita 2. ti le salvezi pe discuri / hdd extern / stick si le pui la pastrare bine. Mi se pare ca nu prea te pricepi, nici sa explici ce vrei, nici la partea tehnica. Noi chiar incercam sa te ajutam, serios.

Nicusor6
Junior entuziast
Tot aia e. Ori în Orange Cloud ori în stick. Dacă pun 1000 de melodii în cloud la orange sau le pun pe stick.... Şi eu vreau să am acces la bunuri oricând, de aia folosesc servicii de telefonie mobilă, digitalizare şi restul. Dacă îmi fac un fişier la orange cu ditamai romanul care poate nu il mai gasesti care necesită muncă...e un r***t mare...

Nicusor6
Junior entuziast
Din păcate nu ştiam că la o ditamai compania se vine cu Neah şi să ajungi într-un punct unde nu poți să îți justifici munca şi să nu ai o garanție că ceea ce faci este cât de cât protejat prin termeni şi condiţii acceptate. La o adică faci ce faci doar ca altul să aibe dreptate şi să obțină beneficii. Dreptul de a suspenda, anula şi face orice dacă nu le convine fără să ai cum sau cu ce să te aperi. Şi să nu mai aduc vorba de orice aplicație când am una pentru care plătesc. Un fişier cu un conținut protejat prin copyright pus in Orange Cloud poate fi numit piraterie dacă nu faci dovada că ai plătit pentru el. Şi nu te crede cineva că tu ai dreptul să faci asta cu un bun pentru care ai plătit, doar că ai salvat şi originalul ai făcut gest de caritate nevoiaşilor.

queensoft
Explorator
Ti-am zis ca nu te pricepi: aia cu copyright si orange cloud nu are nici o legatura cu pretul platit pe acea opera. Nu asa functioneaza copyright-ul :) Bafta si succes.

Nicusor6
Junior entuziast
Arăt cuiva ce am în Orange Cloud. Numai copii.... Am pus la păstrare ce am nevoie, am copiat de pe cărți cd/dvd de unde am apucat şi originalele leam dat altora că ma incurcau sau ca vreau sa fiu digital.... Ce spune legea?

delfinas
#StarMember
Nicusor, din "Din păcate nu ştiam că la o ditamai compania se vine cu Neah şi să ajungi într-un punct unde nu poți să îți justifici munca ..." deduc faptul ca tu crezi ca aici iti raspund angajati Orange. Ei bine, nu e chiar asa, cei mai multi suntem clienti Orange. Uneori, la anumite subiecte unde e chiar nevoie sa intervina, raspund si cativa angajati Orange. Tie ti-au raspuns clientii! Cat despre ce vrei tu. nu exista o aplicatie mobila care sa scaneze singura si sa munceasca in locul tau, punct! Te folosesti de aplicatia foto, care si scaneaza, facand TU pozele, pagina cu pagina! Multumit?

Nicusor6
Junior entuziast
Nu. La o ditamai arhiva de date copiate.... Eu nu iau o manea mp3 de pe net şi vreau să umplu cloudul. Eu vreau să țin bunuri proprii, cumpărate la care să fac o copie, pentru aşa se numesc astea. Şi când începe unul şi altul să mă laude ce am arhivat/copiat eu pe net iar eu nu mai am originalul că am făcut gesturi de caritate.. Eu cum mă justific? Vin la voi pe comunitate să faceţi bancuri presupun. Una e să ai în format fizic original iar alta e să faci copii, scanezi şi restul şi alta e să ai copii( care nu valorează nimic) fără o dovadă.

delfinas
#StarMember
Eu nu stiu cine face glume pe seama cui, dar era un banc care se termina cu replica: pai cine a inceput? Simt doar ca ne invartim in cerc si nu ajungem nicaieri! Bafta!