anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange România va scumpi abonamentele începând cu data de 6 aprilie

Calin12
Junior entuziast
77 Răspunsuri 77

Problema se pune câți abonații vor mai rămâne la Orange și cărți vor veni după scumpirile din aprilie și după reducerea  de preț mai mică la abonamente la un client nou 

nu cred ca poti pentru ca cica ar scrie in contract clauza asta cu inflatia ce a determinat cresterea pretului la servicii, doar daca tu sau altcineva ii va da in judecata si va stabili aceasta clauza abuziva, pentru ca eu nu inteleg cu ce influenteaza televizorul, rooterul meu, fibra si releele lor inflatia, viteza internetului nu  depinde de inflatie iar PRETUL la energia electrica consumata pentru a-mi transmite orange mie semnalul prin fibra sau 5G nu s-a actualizat cu inflatia. 

GreenArrow89
Cunoscător

Am primit și eu notificarea, la mine creșterea va fi simțitoare pt ca am vreo 6 abonamente și va creste fiecare abonament cu 6,8%

Calin12
Junior entuziast

În continuare Orange pierde clienti

Petru_2000
Explorator

Salut!

Era de asteptat ca acest lucru sa se intample, in urma cu putin timp si Vodafone a anuntat ca va scumpi abonamentele. Lucrul acesta va aduce multe portari catre Digi, care din 2014 este operatorul care are cele mai multe numere portate. Singura solutie pentru Orange si Vodafone este sa tina de clientii pe care ii au si sa vina cu oferte competitive, altfel Digi va lua locul 1 si pe mobil (cum a facut deja cu piata serviciilor fixe).

Unqzaki
Începător

Incepand cu prima factura emisa dupa 6 Aprilie, tariful abonamentului tau Orange va fi indexat conform contractului. Pentru mai multe detalii, intra aici: https://orange.ro/r/4tkblpQ

Știe cineva ce vor să facă ?

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Vor mari pretul abonamentului de baza cu 6,8%. Exact cum scrie in notificare. Clauza fiind trecuta in contract.

Au voie să facă așa ceva? Când am un contract pe 2 ani 

MihaiC99
Campion certificat

Da, acest lucru este legal. Verifica contractul si vei vedea aceasta clauza inclusa in contract. Practic, pot mari preturile o data pe an. Daca nu ai inclusa aceasta clauza in contract, poti rezilia fara penalitati.

Lucifer
Cunoscător

Am primit si eu notificarea respectiva. Nu e nici o dezinformare, va rog sa nu mai incercati sa acoperiti o multinationala. Indexarea asta e o prostie, pentru ca noi platim pretul abonamentelor in euro la un curs de schimb prost. 

asa este...ar trebui un proces colectiv deschis cu orange si declarata de orice judecator normal la cap ca si clauza abuziva, daca nu sa se mareasca toate salariile din tara cand INS comunica indicele de inflatie

mihai_13
Maestru

abonamentul meu va "creste" cu 10 lei !    

10 lei o bere sau o paine mai "buna"  sau 7 tigari sau o "tipla" de "mizel" mai bun sau etc   .... cand vad atata "saracie" si atatea "lamentari"  chiar nu inteleg....

fiecare dintre voi lucrati undeva si 'produceti" ceva etc care  s-a scumpit cu x%  dar cand scupeste portocala abonamentul va "suparatI"   ... ipocrizie .

daca sunteti suparati pe comentariul meu  asta este " inca suntem o tara libera" 

daca orange imi trimitea pe fibra o galeata de motorina eram perfect de acord sa se scumpeasca avand in vedere contextul actual la nivel global privind petrolul, dar cand avantajul este doar pentru un adin partile semnatare ale contractului iar avantajul este creat clar cu intentie, scris mic undeva si necomunicat la momentul semnarii nu prea e corect, stiu o sa spui ca trebuie sa citesc contractul dar cine il citeste in totalitate? daca am sta sa citim tot nu cred ca s-ar semna 5 contracte pe zi.

Marian831
Începător

Am primit un mesaj ca de pe 6 aprilie voi fi taxat conform contractului. 

Aveam abonamente de 22 euro iar acum vad ca apare 22.36 euro.

Aveți idee ce se întâmplă?

actualizare cu indicele inflatiei, cica exista clauza in contract, azi am aflat si eu de ea, o clauza abuziva dpdv al meu avand in vedere ca avantajeaza doar unul dintre semnatarii contractului.