la 10-02-2026 05:10 PM - editat ultima oară la 11-02-2026 08:49 AM de DanielaH
la 10-02-2026 05:13 PM
Salutare!
Am citit știrea. Din păcate, nu este nimic nou și va trebui să ne obișnuim cu aceste majorări. Când am semnat contractul, am luat în calcul și aceste creșteri. Era de așteptat ca prețurile să se majoreze.
10-02-2026 07:25 PM - editat 10-02-2026 07:28 PM
Nu sunt normale aceste creșteri și nu trebuie să ne obișnuim ca salariul nu e în funcție de inflație. Digi de exemplu de ce nu are clauza asta ? Digi de ce nu a crescut deloc prețurile? Și totuși le merge super bine celor de la DIGI, în curând vor ajunge pe locul 1 în România. Știu ca mulți o să zică ca vai domnle digi este o rețea praf. Culmea ca digi mobil a evoluat foarte mult și funcționează foarte bine și ai viteze foarte bune pe 5G, culmea ca eu unul sunt mai mulțumit de digi decât de Orange, la Orange stau doar ca să mai cumpăr câte un telefon la preț bun ca strâng multe puncte.
Am călătorit prin toată țara cu dual sim Orange-DIGI și peste tot a funcționat excelent digi, am întâlnit chiar zone unde digi este peste Orange
la 10-02-2026 07:35 PM
În momentul semnării contractului a fost acceptată și majorarea anuală. Nu înțeleg de ce aceste creșteri surprind pe toată lumea. Singurul aspect care poate fi discutat este procentul.
În ceea ce privește Digi, am fost client timp de 12 ani. Am observat diferența dintre Orange și Digi atunci când am testat ambele rețelele, înainte de a lua decizia de a mă porta.
la 10-02-2026 08:45 PM
salut. culmea ca si Digi are o clauza asemanatoare, dar nu a pus-o in aplicare niciodata.
la 11-02-2026 10:11 AM
Salutare!
In momentul de fata, oficial nimeni nu stie cum isi calculeaza operatorii profitabilitatea serviciilor, dar putem presupune.
Pot presupune ca Orange si Vodafone isi calculeaza cifrele in functie de serviciul prestat (fix sau mobil), iar Digi "la gramada" (fix, mobil si canale TV). Nu am pretentia ca presupunerea sa fie adevarata, dar daca Digi face asta (totul la gramada), s-ar putea ca aici sa fie "solutia": sa mareasca tarifele pentru partea de reclame pe canalele proprii (Digi Sport intuiesc ca ar fi locomotiva reclamelor) si atunci e oarecum "normal" sa mentina tarifele pentru serviciile proprii oferite clientilor (adica servicii fixe si mobile).
Acum, ca Digi si-a imbunatatit partea mobila nu contrazic, dar mai au de munca. Partea de apel WiFi si VoLTE cam scartie. La mine am caderi relativ frecvente de apel WiFi si VoLTE in apel 2G (cam la cateva zile macar un apel).
PS: daca tot vorbim de Digi. Daca a ajuns cineva in ultima perioada in zona Gabrovo (Bulgaria) poate ne spune cum a fost. In urma cu vreo 3 ani nu puteam folosi apelurile telefonice, chiar daca netul functiona (dadeau vina pe reteaua locala, dar cineva cu Vodafone, care a selectat manual reteaua respectiva nu a avut problemele mele). Nu am mai ajuns in zona si nu problema nu s-a mai repetat (am fost in Varna, Nisipurile de Aur si Burgas in mai multe perioade).
la 11-02-2026 11:40 AM
La mine in zona DIGI e cu mult peste Orange, cu ani lumina. Un releu instalat in oras face diferenta.
Orange pot sa spun ca e inexistent si nu cred ca voi mai reveni la reteaua mobila, doar sa vina cu 5G+ la un pret apropiat de DIGI si anume 2.5 euro/luna.
Cate sesizari am facut celor de la Orange mai bine de 15 ani si nu au facut absolut nimic, indata 3 ani am la DIGI.
Timpul trece preturile urca iar reteaua ramane la fel sau mai rau incat eu nu puteam folosi reteaua mai exact plateam niste servicii degeaba.
la 07-03-2026 11:50 AM
Hai las o încolo de treabă . Știi ce înseamnă un an lumină ?
la 02-03-2026 02:34 PM - editat ultima oară la 02-03-2026 02:36 PM de DanielaH
Ce inseamna mesajul ala cu indexare din Aprilie, mi se mareste abonamentul? Pot rezilia din acest motiv?
02-03-2026 02:40 PM - editat 02-03-2026 02:42 PM
Salutare!
Nu poți rezilia contractul pe acest motiv dacă această indexare a fost prevăzută și acceptată în contract la momentul semnării.
Partea proasta este ca marirea se aplica la pretul standard al abonamentului, nu la cel final ce includea reducerea.
la 04-03-2026 11:27 AM
Este normal ca dupa 4 zile de la semnarea contractului sa primesc mesaj ca de luna viitoare creste tariful??
la 14-04-2026 11:46 AM
pentru ei e normal, ca undeva in contract scrie mic de tot ceva referitor la aceasta clauza de care sunt sigur ca nu ti-au spus la semnarea contractului.
la 14-04-2026 11:44 AM
TI-A SPUS CINEVA CAND AI SEMNAT CONTRACTUL CA VA FI ACTUALIZAT CU INDICELE DE INFLATIE?
dupa ce ca au cel mai mare curs de schimb la euro, acum au actualizat si preturile cu indicele de inflatie, asta e o clauza abuziva, pe care nu am vazut-o scrisa marunt undeva in contract. numai in avantajul multinationalelor este statul roman, salariile nu se actualizeaza cu inflatia, legea ca toate schimburile sa se faca la curs BNR nu au dat-o, legea ca toate serviciile sa fie contractate in moneda nationala nu au dat-o , numai pentru multinationale sa fie bine, ca noi suntem **beep** si tacem, suntem tari in gura numai pe retele sociale.
la 14-04-2026 11:46 AM
Serviciile au fost achizitionate online. Am aflat aceste lucruri citind contractul.
la 10-02-2026 06:19 PM
Cum de lovește inflația tot timpul în Orange și Vodafone? Nu și la DIGI
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor