anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noi modificări in grila tv Orange prin cablu și în platforma Orange TV Go

MihaiC99
Campion certificat

Conform informațiilor disponibile, Orange a primit acordul Consiliul Audiovizualului pentru următoarele modificări:

• Vor ieși TVR 3 SD și Nat Geo People
  • Vor intra TVR 3 HD, Național TV 2 HD, Favorit TV 2 HD și Cinethronix HD

Sursa informațiilor aici.

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu păcat că Nat Geo People iese din grilă, dar înțeleg că se retrage din România.

Mulțumim pentru informații!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Cristi-S
Junior entuziast

Nat Geo People s-a închis în România pe 01.10.2026 la 07.00 dimineața. Nu mai apare nici pe site-ul propriu Nat Geo România. Partea proastă e că, la fel ca-n cazul CBS Reality, MTV 80's, MTV 00's, nu a fost înlocuit cu nimic calitativ. Cinethronix nu mă pasionează, iar cele două Naționale în HD nu fac decât să retransmită non stop același conținut praf de pe posturile principale în SD, nu înțeleg cum s-a dat licență pentru așa tâmpenii...

Cât despre TVR 3 HD, la fel de bine ar putea să mai înlocuiască și alte posturi SD din grilă cu HD, precum un Kiss TV HD, UTV HD, Music Channel HD (care a intrat recent la Digi), Balkanika HD, EMI TV HD, Tradițional TV HD, Crime+ Investigation HD.

Pentru mine surprize plăcute ar fi pachetul MusicBox (80's, 90's, 00's), Travel XP 4K, Extreme Sports HD. 

Salutare!

Din păcate, operatorii nu prea au nicio legătură cu ceea ce transmit canalele respective, ei doar le retransmit. Sunt curios și eu ce noutăți vor aduce, dar nu am prea mari așteptări, ținând cont de criza economică și de alte lucruri care nu sunt deloc favorabile.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.