anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Este oficial - Orange cumpara divizia fixa Telekom Romania

Fost Membru
Neaplicabil
Tranzactia este oficiala, iar stirea de presa se gaseste aici: https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/diverse-6/orange-romania-a-semnat-pentru-achizitia-pachetului-majoritar-de-54-din-actiunile-operatorului-de-servicii-fixe-telekom-romania-communications-1197
Cred ca e un pas important pentru Orange care ii va ajuta sa isi consolideze atat pozitia de pe piata, dar mai ales reteaua de fibra optica, atat de necesara.
15 Răspunsuri 15

FaraUnID
Campion certificat
Cred ca in urma acestet declaratii Digi se pregateste sa iasa de pe piata din Romania, coplesit de emotie si codita intre picioare. Sa-i transmita cineva lu' nenea Stephane Richard faptul ca in momentul in care Digi a inceput sa ofere internet prin fibra optica + televiziune pentru piata din Romania, Orange Romania nu stia ce este ala internet pe fibra si nici televiziune. Pe langa acest aspect Digi are un portofoliu destul de diversificat de canale TV proprii + posturi de radio proprii + plus un canal de sport 4K propriu. Singurul canal propriu al Orange Romania este Orange Info. Sincer am unele retineri in privinta pastrarii canalelor de platforma proprii Telekom Sport de catre Orange, deoarece acesta au fost achizitionate de catre CleverMedia Network inainte de semnarea contractului de cumparare a Telekom Fix de catre Orange, iar toata redactia Telekom Sport a migrat catre CleverMedia Network. Pentru cine nu este foarte in tema CleverMedia Network detine: - Look TV - Prima TV - Profit TV - Agro TV - Cinemaraton - Est TV - Cine Est De asemena sa-i transmita cineva lu' nenea Stephane Richard faptul ca daca Digi va prelua Telekom Mobile (conform zvonurilor) sunt sanse destul de mari ca Digi sa ajunga in postura de pozitie dominanta pe piata de telefonie mobila de la noi.