anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money, card de credit/Debit si puncte thank you.

Buna ziua,

Mai are rost sa ne facem card Orange money, tinand cont ca pleaca la alpha bank? Punctele thank you se ofera si daca platesc cu cel de debit, sau doar cu cel de credit?

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember

Salutare!

Deocamdată se vor păstra beneficiile. Iar dacă nu se păstrează, se închid lejer serviciile, fără probleme.

Ai aici un topic pe această temă: https://comunitate.orange.ro/t5/nout%C4%83%C8%9Bi/orange-money-gt-alpha-bank/m-p/126515

Baftă!

FLo1
#StarMember

Problema e simplă: făcându-ți card OM (fie debit, fie credit), poți profita și beneficia o perioadă mai îndelungată de beneficiile oferite de cardul OM. Noua ofertă a Orange Money în noua variantă poate păstra total sau doar parțial dintre beneficiile actuale. Însă decizia e la tine. 🙂

Am un card de debit vechi la orange, nu l-am folosit, sa inteleg ca primesc puncte daca pun bani pe el si fac plati? Cum isi dau ei seama ca acel card de debit este folosit de un anumit cod de client?

Sigur că da. Dar nu din aplicație, ci plătind pe site-ul comercianților sau la magazine fizice. Dacă faci 50 de plăți lunar, primești 50 puncte. Poți plăti și facturile fragmentat, cu sume și de 1 leu sau chiar mai mici, dar de pe site-ul companiilor respective. Eu fac asta din 2020.

Cum adica nu din aplicatie, adica nu se pun transferurile, nu? Pot sa platesc cu el prin nfc fizic la pos sau online la magazin, asta inteleg.

 

Nu transferurile și nici să nu plătești la Orange, Engie, etc, din aplicația mobilă Orange Money. Adică intri in aplicația My Orange și plătești factura, intri în My Engie și plătești, la eMag, la Altex, etc.

Nu. Dar cel de credit te ajută și la alte lucruri. Eu am de debit.

E vreo diferenta la puncte intre cel de credit si cel de debit?

Nici o diferență 

Stiti si cum se actualizeaza punctele thank you la platile de la comercianti, din cat in cat timp? Ma refer la acele maxim 50 pe luna.