anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu merge să activez orange money.

PaunescuIrina
Începător

IMG_1616.png

imi apare aceasta eroare. 
îmi trece de validarea actelor apoi mă întreabă sursa veniturilor și când dau next îmi apare asta… am încercat de mai multe ori. 

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pare a fi un bug. Am incercat și eu să ajut pe cineva să își facă Orange Money și îi arăta tot ceva de genul.

Te sfătuiesc să îi contactezi la telefon , la numărul 300 sau 0374300300 și vezi pe linia robotului cum te dirijează către Orange Money sau din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne ( transfer operator).

Sper să reușești!

Succes!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Numarul asociat contului este un numar din reteaua Orange? Pentru ca, daca nu, nu vei putea lua legatura telefonic cu cei de la Orange Money.

De asemenea, din cate inteleg eu, unul dintre pasii completati face deschiderea contului imposibila. Deci nu pare un bug de aplicatie. Pare o problema cu raspunsurile oferite (in cazul asta, posibil sa fie chiar ultimul raspuns, acela referitor la sursa veniturilor). Ai veniturile raportate la ANAF? Daca nu, e posibil ca asta sa fie motivul pentru care nu-ti da voie sa treci mai departe. E doar o idee. Nu zic ca asta ar fi neaparat motivul. Dar nici nu pare a fi un bug de aplicatie.

Client Orange

DanielaH
Moderator

Irina, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?