anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pinata Party - cât timp trece până intru efectiv in posesia premiului?

tamadanny
Junior entuziast

Salutare salutare. Din momentul in care am fost contactat telefonic pentru validarea datelor (câstigator la pinata party) cât timp trece până intru efectiv in posesia premiului? Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Aceste aspecte și detalii le poți primi doar de la Orange, noi fiind tot clienți în mare parte, ca și tine. Teoretic, nu ar trebui să dureze foarte mult , probabil câteva zile lucrătoare, în funcție și de zona în care locuiești.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Dintr-un regulament mai vechi, am vazut ca exista un termen de 7 zile pentru confirmare din partea tuturor castigatorilor de premii fizice, apoi vei avea 30 de zile de la instiintarea ca a ajuns premiul din magazinul indicat.

Cand am castigat premii in Comunitate, de la momentul confirmarii ca am castigat si pana la notificarea ca premiul a ajuns in magazinul indicat nu cred ca a durat mai mult de o saptamana.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.