anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu unele canale Tv satelit in format HD

Vio78
Junior

Salutari

Am tv prin satelit si am probleme cu unele programe tv in format HD. Am pachet Premium iar 11 canale HD nu functioneaza, am probleme la receptia semnalului. Canalele sunt aleatorii, Antena Stars, Trinitas, Cinemaraton, A3, B1, Prima Sport 3, Eurosport 1, Motorvision, Discovery, TLC si Investigation Discovery. 
Mai este cineva cu o problema similara si cum se poate rezolva?

Multumesc. 

10 Răspunsuri 10

FLo1
#StarMember

Salut,

O rescanare din cauza unor reașezări a canalelor va rezolva problema. Te așteptăm să ne anunți dacă s-a rezolvat problema. 

Nu pot face asta. Am revenit la setarile din fabrica dar lista de programe este acceasi. Nu am optiune pentru rescanare in meniu. Am atasat poza cu receptorul. 

Nu cunosc meniul celor de la exTelekom, dar un scan pentru ca ale ar trebui să existe. Dacă este situația exclusiv pe canalele HD, este posibilă o cauză și a recepției, caz in care o repornire o verificare a conexiunilor ar putea îmbunătăți probabilitatea de funcționare fără intreruperi a canalelor HD.

Am 3 receptoare si toate au aceeasi problema. 
Poate e cazul sa le schimb altele mai noi. 
Multumesc. 

De multe ori, o actualizare a echipamentelor utilizate aduce nu doar acces la funcții noi ci și garanția unei funcționări corelată cu noile capabilități aferente rețelei. Însă decizia îți aparține. 

Alexandru13
Explorator

Pe lângă sugestia lui Flo1, mai poți încerca să verifici meniul de setări al receiverului pentru opțiunile de actualizare și dacă există setări specifice pentru recepția HD care trebuie ajustate. Uneori, astfel de problemele pot fi de la sursă. In ultima instanță contactează furnizorul tău de servicii de televiziune pentru a verifica dacă există probleme cunoscute care ar putea afecta recepția canalelor.

 

 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Ai verificat calitatea semnalului, e în regulă? Mai încearcă să  reglezi lnb-ul, să-l miști la dreapta- stânga foarte fin. Dacă nu te pricepi la reglat,  cheamă pe cineva care se pricepe sau anuntă la Orange. Dar vezi să nu fie obstacole în fața antenei ( copaci, crengi, etc).

 

Baftă!

GOLDzila
Explorator entuziast

Eu am avut  probleme  cu Antena 1 , TVR1 , ProTV și  altele  se vedeau mai șters  .

Am sunat  la 300 și a venit  un tehnician care a găsit soluția prin eliminare .

Vinovatul a fost  cablul  coaxial care era  destul de vechi  și din bucăți . De atunci nu mai sunt probleme  .

Vio78
Junior

O sa reglez antena si revin cu detalii. Posibil sa fie putin dereglata. Cum a spus, am 3 receptoare in casa si toate au aceeasi problema la receptie. 

DanielaH
Moderator

@Vio78, s-a rezolvat situația?