anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Merge la cineva internetul OROC???

andreeaghib2019
Începător
 
72 Răspunsuri 72

Eu nu inteleg ce au dat jos. Sunt client preluat de la Telekom si pot accesa internetul prin LAN fir dar nu si prin WIFi nici de pe routerul propriu nici prin modemul lor. Sunt in Buc sector 2. Iar asistenta de la 300 e o gluma proasta...

Ramona_C_11_29
Începător

Nu merge nici în Siliștea Snagovului, Ilfov.

Szilardcz
Începător

Salutare tuturor!

 

De vreo 2 ore nu functioneaza serviciul de internet fix. Resetat router, placa de retea. Nimic… am asteptat o ora si 10minute la nr 300, dar fara noroc. Au inchis apelul. Acum degeaba incerc, cand vrea sa ma transfere la meniul principal, iarasinse intrerupe apelul. Am scris si pe MyOrange. Sunt alte metode de a anunta deranjamentul? 

Multumesc!

Este picat national.

Nici nu cred ca mai e cazul de sunat la suport tehnic, deja cred ca e raportată problema

eu am sunat de pe nr nevestei, care e client orange si nu oroc. la ei, culmea, merge. mi-au zis doar ca e o problema la nivel national si ca nu au estimat de solutionare. de pe nr meu, patesc la fel ca dvs, imi inchide apelul

 

Nina1
Începător

Bună ziua ,merge internetul la cineva un zona neamt ? 

Catalincio
Începător

În Vitan București nu. Încă din 22 mai.

Razvan
#StarMember

Serviciile OROC și date Telekom mobil sunt picate, posibil o problemă tehnică în Core Orange pentru lucrări de fuziune, au bușit ceva pe acolo, nu ar fi prima dată, la fiecare upgrade al serviciului de date, tehnicienii ORO dau jos rețeaua. 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Sorin744
Începător

Nu merge internetul 

Vali85
Junior

Nu merge internetul. Sun la iei întra asistenta și îți face legătura. Suna ocupat și se închide. Am sa fac o seseziare și la ANPC. E bătaie de joc. 

Au picat serviciile de date, datorită unor lucrări în centrală. Cam la aceeași oră a picat și dățile trecute. Posibil ca serviciile să revină în cursul serii/nopții. 

E bine ca plătim. Am toată casa care depinde de net.