anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Contract NERESPECTAT de Orange!!!

MaiaB
Junior

Ce faci daca închei un contract cu Orange in 2 locații. In București se rezolva, in jud. Constanta unde trebuia să fie schimbat cablul existent din 2012 cu cel de fibra optica, NU!!!

 

48 Răspunsuri 48

FLo1
#StarMember

@MaiaB: Bun venit în Comunitatea Orange. Probabil ești client ex-Telekom, iar infrastructura este mai veche. Cu siguranță nici serviciile disponibile la locația respectivă nu prevăd un abonament pe FO, dar atunci când va fi posibil se va schimba situația. Ceea ce sunt sigur este că rețeaua de fibră optică este într-o continuă dezvoltare și extindere, iar locațiile unde încă nu este trasă fibra optică vor urma pe viitor să fie re-cablate, pentru schimbarea infrastructurii. Rămâi conectată la informațiile din Comunitatea Orange și de pe www.orange.ro pentru noutăți în acest sens. 

Exista cablu optic. Altceva NU ESTE!!

 in jud. Constanta unde trebuia să fie schimbat cablul existent din 2012 cu cel de fibra optica, NU!!!” Și dacă există doar FO, atunci ce să mai schimbe? Cele menționate anterior cu descrierea din topic inițială se contrazic reciproc, adică ”există FO dar trebuie schimbată”??? Eu asta înțeleg din răspunsurile tale.

Din cate tin minte, in 2012 nu prea se instala fibra optica. Presupun ca e vechea infrastructura prin cablu si nu a fost inlocuita. Desigur, e doar o presupunere personala. 🙂
Totusi, din moment ce vecinii au FO, probabil infrastructura exista. Poate fi o limitare (ex: nu mai sunt porturi sau mai trebuie extins si nu se poate din ratiuni tehnice), dar pot doar sa ridic din umeri. E o situatie punctuala ce poate fi verificata doar pe teren, probabil.

Asta am considerat și eu inițial, dar răspunsul inițiatorului este altul, adică ”doar FO și nimic altceva”. Asta e.... nu pot contrazice dacă nu am alte date din teren.

Să înțelegeți HOȚIA!!!

Că plătesc un internet cu viteza 1000, pe care, cablul existent, nu FO, NU îl asigură!!!😠😠😠

Daca sunteți de la Orange, trimiteți echipa că este de râu cu mine!!!

Daca nu sunteți, ce ați face in locul meu??? Ați mai plati un serviciu pe care NU îl aveți???

Nu știu ce contract ai dar oferta Orange actuala este

Screenshot_2024-06-06-13-10-59-002_com.opera.browser-edit.jpg

In concluzie nu îți garantează viteza maxima.

Ei sunt asigurați și dacă ai o viteza de 15 Mbps

Nu sunt angajat Orange și acum înțeleg că de fapt ceea ce aveți instalat NU este FO. Ca urmare, contractul semnat (cu tarifele și condițiile aferente) cu siguranță nu prevede ”furnizarea serviciilor prin FO” și de asemenea, nici echipamentele nu sunt aferente unei conexiuni prin FO.

”Ce aș face?” Personal, dacă există posibilitatea unei conexiuni prin FO, atunci aș solicita Orange acest ”upgrade” (îmbunătățire)(cu diferența de tarif aferentă, contractul, condițiile și echipamentele fiind altele). ”Dacă aș mai plăti?” R: Aveți alte alternative ca infrastructură în zonă? Momentan până la clarificarea posibilității de conectare prin FO a serviciilor instalate la adresa dumneavoastră eu nu aș rezilia contractul, adică aș plăti în continuare. Ulterior, dacă nu se dorește conectarea prin FO a serviciilor și există altă posibilitate de acces la servicii prin FO ... vă rog să le accesați. Dar nici o companie nu a avut FO de la început, zonele fiind cablate și rețeaua schimbată treptat, în funcție de posibilitățile societății, nu de dorința clientului (mai ales unul existent).  

Mulțumesc frumos pentru răspuns.

Voi ține cont de sugestiile Dvs.

Aștept deocamdată răspunsul Orange.

Voi considera că am luat " o țeapă" și voi acționa în consecință, mai ales, repet, mai ales, că funcționează RAU și internetul și mai nou, și partea mobila, aproape fără semnal! Asta a fost pentru mine picătura care a dat pe afară!!

Îmi cer scuze pentru reacția mea violenta!

delfinas
#StarMember

Maia, ti s-a promis in contract ca vei avea fibra optica si la adresa din Constanta? Exista infrastructura necesara in zona?

Sigur că da! In contract scrie și viteza:1000!!!

MCostel
Explorator

In Constanta Orange e la pământ în ceea ce privește serviciile fixe.

Digi deține monopol.

In situația de față ai doua variante.

1 Aștepți modernizarea infrastructurii.

2 Analizezi alte opțiuni/oferte

Acum daca ne poți trimite un screenshot cu paragraful nerespectat ar fi super.

Mulțumesc frumos. Până la urmă voi renunța la ei, aceasta este situația.😠

Eu sunt din zona centrala a Constanței și Orange îmi oferă servicii fixe 4G.

La Digi sunt client de 14 ani și nu au fost probleme cu serviciile fixe.

Deranjamentele sunt rezolvate în timp record chiar și în weekend.

Însă ofertele Orange sunt foarte competitive.