anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming Turcia dezactivat

user_15426849
Junior

Va salut,

Trebuie sa plec in Turcia si stau cu teama cu nu pot vorbi la telefon. Am activat optiunea roaming --toate tarile- din setarile My orange, apoi in telefon la Retele mobile am activat date mobile in roaming, insa pe telefon (poco f5 pro), la Stare Sim apare Roaming dezactivat.

Se activeaza automat cand sunt in afara retelei?

1 Soluţie acceptată‚

Salutare!

Din captura de ecran reiese că roamingul este activ în toate țările. Statusul se va actualiza automat în momentul în care te conectezi la o rețea disponibilă în roaming.

Atenție: fiind pe un abonament Orange, în lipsa unei opțiuni active cu resurse incluse în roaming, se vor activa automat pachete de beneficii valabile 24 de ore.

3248.jpg

Pentru informații complete despre tarifele și opțiunile de roaming disponibile în Turcia, consultă linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/roaming/turcia/ 

3250.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Theodoros
Începător

Am activat roaming-ul si in plus am cumpărat un pachet de date si minute. Pentru a putea utiliza datele trebuie sa intru în flight mode și să ies. Iconița 5G și implicit datele se pierd la 5 minute. Am pe același telefon și un nr de Orange Franta care nu are aceași problema, dar din păcate nu am achiziționat un pachet de date și este mai scump de folosit. În final, din păcate, am luat un pachet de date local pe eSim, Orange Romania nefiind un partener de încredere care să furnizeze un serviciu funcțional din prima, fără a căuta chichițe și trucuri pe forumuri. E un serviciu pe care nu îl recomand, mai ales dacă trebuie să vă bazați pe el, in timp real.