anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming Olanda

Bettykee13
Junior entuziast

Buna tuturor! Am o mare problema si as avea nevoie de ajutorul vostru. Sunt in Olanda de 6 luni, ieri mi-am bagat cartela inapoi in telefon, am descarcat My Orange sa vad cum stam si imi aparea status "suspendat". Bun, incerc sa dau 7000 de telefoane, nu functioneaza nimic evident, incarc cu 4 euro ca de atata am avut buget pe un card din Ro, primesc mesaj cum ca s-a incarcat, tot ok. Dau cateva cautari pe net si surpriza ba ca trebuie de minim 5 incarcat, ba ca sa bag optiune de roaming cu 12/16€, asa mi-a zis si pe djingo. Bun, incarca azi soramea cu 16 si culmea...nu merge. Nu mai apare acel status "suspendat", dar nu merge!!! Si fara cartela asta nu imi pot activa mobile bankingul de la brd si pierd o gramada de abonamente facute si ma enerveaza de numa! Ieri am vb si cu cineva de la BRD si zice ca sa fac procura sa declar numarul de NL, serios? Va rog ajutati-ma sa fac cumva sa mearga cartelaaaa

23 Răspunsuri 23

🙂 Bine. Să încercăm altfel: 1. Ai și alte SIM-uri în telefon? Dacă DA, ai apelat de pe SIM-ul de Orange? 2. Încearcă un restart și asigură-te că SIM-ul este văzut. În acest caz TREBUIE să aparăacel ”R” la indicatorul puterii semnalului (sus, lângă ceas). Acel ”R” apare chiar dacă nu este roamingul activat. Abia apoi putem discuta concret de activarea roamingului, fie din SelfCare, fie din MyOrange.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Bettykee13
Junior entuziast

Da, am si cartela de Lebara. Am incercat sa trimit mesaje, apeluri de pe sim orange. Am dat si restart la telefon de cateva ori si ieri si azi. "R"-ul nu apare. Imi arata puterea semnalului la ambele cartele, dar far R

Din păcate alte alternative de încercat în acest caz sunt fie să încerci SIM-ul într-un alt telefon, iar dacă tot nu e ok, să contactezi Orange cel mai simplu din roaming prin Chat Djingo, menționând ”transfer operator”. Posibil să fie vreo problemă pe cont. Succes.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, doar cu credit rezolvi în situația povestită, dar trebuie alimentat cu cel puțin 5 euro. Nu ai ce să faci altceva, pentru că ești de prea mult timp plecată.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Bettykee13
Junior entuziast

Am alimentat cu 6€ si nu merge

Fost Membru
Neaplicabil

Cel mai avantajos în roaming este digi, poți sta oricât în roaming și ai tarife foarte mici.

Bine dar nu poți exagera sa vorbești sute de minute luna de luna. Dacă vei folosi intens serviciile recomand o cartela prepay din tara respectiva

Multumesc, dar nu ma incanta digi. Am cartela lebara care o folosesc aici, insa doar cu cartela de Ro imi pot activa aplicatia bancara, pt ca mi s-a stricat tel vechi si pe cel nou nu pot activa fara sms-ul de la banca

Ai incercat sa iei legatura cu un consultant pe chat? Daca nu, incearca si asta. Poti inclusiv de pe web cu un click aici. Pentru transfer la un operator uman, trebuie sa scrii: “transfer operator” (x2)

Client Orange

DanielaH
Moderator

@Bettykee13, s-a rezolvat situația? Dacă nu, ne poți trimite numărul de telefon în mesaj privat? Vom ruga și noi colegii să verifice contul tău.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.