anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming date SEE la tarif mai scăzut incepand cu 01.01.2020

Jay
Campion certificat
Salut! Se pare că de la 1 ianuarie anul viitor, va scădea tariful, de la 0,0054 €/mb la 0,0041 €/mb și va crește volumul de date, fără cost suplimentar, disponibil în roaming in SEE.. Cum vi se pare, vă ajută acest lucru? Obișnuiți să călătoriți des?
Mai multe detalii pe www.orange.ro/Roaming
8 Răspunsuri 8

teacher_
#StarMember
Călătoresc destul de des, dar tot timpul obișnuiesc să îmi fac "provizii"... Ar fi bine să scadă tarifele și în afara spațiului SEE...!

Razvan
#StarMember
În următorii 2 ani, tarifele pe date vor scădea semnificativ în SEE, iar începând cu 1 ianuarie 2022 vor fi eliminate, costurile fiind zero. Orice beneficiu în plus, fie și în roaming este bine venit. Poate în viitor vor lua în calcul scăderea tarifelor și în afara SEE.

Vio73
#StarMember
Am primit și eu sms - ul. Mulțumesc!

Razvan
#StarMember
Eu nu am primit sms-ul, probabil în zilele următoare.

TheSpecialist
Maestru
Am primit și eu vestea buna! E o măsură binevenita, mai ales pe partea de date. Eu unul folosesc internetul masiv în afara tarii.

FaraUnID
Campion certificat
Mesajul acela l-am primit si eu inca de luna trecuta, asa cum am mentionat pe topicul acesta https://comunitate.orange.ro/questions/1978684-tarife-trafic-suplimentar-roaming Tarifele scad si vor scadea pana vor fi eliminate complet, asa cum s-a mentionat anterior.

svetalex
Senior certificat
astazi am primit si eu SMS-ul. Este o veste buna, insa personal cand calatoresc am grija sa nu depasesc resursele de net incluse in abonamet

Gianni
Cunoscător certificat
Calatoresc destul de des in afară si această scădere de tarifuri este bine venită . Folosesc zilnic datele mobile și cam ajung la limită cu ceea ce am în ofertă, pe care o pot folosi doar 2 luni restul merg pe credit. Pentru mine orice ofertă în roming este bine venită.