anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming Coreea

Alin
Începător
sunt in alta tara si nu stiu cum sa activez roming pe abonament
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember & January's Problem Solver
Din păcate, văd că nu ai opțiuni nici pentru prepay (în Coreea de Sud). Detalii aici: https://www.orange.ro/roaming/prepay/optiuni-travel-data/index.html https://www.orange.ro/roaming/prepay/ Abonament aici: https://www.orange.ro/roaming/coreea-de-sud/ Roaming-ul se activează din My Orange, ramura servicii, de la Serviciul Clienți ( 300), Chat Djingo, etc. Succes!

Tina
Cunoscător certificat
Activarea roamingului pe abonament este foarte simpla (de obicei este activat). Pentru cazul in care nu esre activat, va trebui sa urmezi câțiva pași simplii și rapizi. Descarcă aplicația My Orange, folosind o rețea de wifi. Apoi apeși Altele/Servicii/Roaming și Internațional. Verifici, exact, dacă ai sau nu activat roamingul. Se activează printre-un simplu click. Exact cum am arătat in pozele atașate.

Miha_Z
#StarMember
Buna Alin, din pacate poti vorbi doar in Coreea de Sud. Pentru activarea serviciului de roaming poti apela gratuit la *100# - ramura Roaming, international si mesagerie vocala, apoi subramura 2 - roaming; fie din contul tau My Orange, sau prin apel la Serviciul Clienti 300. Mai multe informatii ai in urmatorul link: https://www.orange.ro/roaming/coreea-de-sud

Laura_cio
Senior
Dacă nu îl ai deja activat, îl poti activa din contul My Orange sau apelând *100#.

teacher_
#StarMember
Intra de pe un wi-fi în contul tău Orange, și alege una dintre opțiunile care ți se potrivesc.... In Coreea de Nord nu se poate activa nimic, din cauză politică, doar in Coreea de Sud poți să suni sau sa primești apeluri, dar costurile sunt super mari, pentru că ești în zona 3.... Ai atașat SS Sugestia mea este să îți cumperi o cartela locală, și să încerci să efectuezi apeluri de pe ea, sau folosește wi-fi cat mai mult, prin apeluri pe messenger sau WhatsApp. Nu suna decât la foarte mare nevoie, pentru că sunt costuri uriașe.

DanielaH
Moderator
Pentru că această întrebare mai fost dezbătută in Comunitate, vom închide acest topic. Puteți continua discuțiile aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2063294-activare-roaming-coreea