anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Roaming UK - nu reușesc să primesc apeluri din România

Cristina35
Începător

Bună. Sunt în Anglia și nu am aces la roaming, nu reușesc să primesc apeluri din România. Există vreo șansă să îmi încarc vreo opțiune cu roaming în timp ce sunt în Anglia? 

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Cristina, bun venit in Comunitate!!!

Ai aici optiuni prepay pentru UK: https://www.orange.ro/roaming/marea-britanie#prepay

Aici ai detalii despre cum activezi roamingul daca esti in strainatate: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-am-acces-la-serviciul-roaming-pe-cartela-mea-prepay-7448

Vezi sa ai acces la roaming si din meniul telefonului!

FLo1
#StarMember

@Cristina35: Bun venit în Comunitate. Sunt necesare detalii privind 2 aspecte: 1.Mai ai credit pe cont? Dacă DA, accesând SelfCare cu apel la *100# (chiar și din roaming) vei putea activa atât roamingul cât și o extraopțiune cu resurse uk. 2.Dacă nu ai credit pe cont, atunci fie accesezi contul tău MyOrange (aplicație sau desktop) prin wifi și faci o reîncărcare direct cu cardul, fie încarcă cineva din România credit sau direct opțiunea la un magazin Orange sau partener. 

Revino pe topic pentru alte detalii, în funcție de situația/contextul problemei.

Anca07
#StarMember

Buna Cristina,

Ai reusit sa activezi roamingul si extraoptiunea dorita?

Seara faina!🌙

Cristina35
Începător

Da, am reușit. Mulțumesc tuturor pentru ajutor! 

@Cristina35: Care dintre variante / alternative de activare /reîncărcare le-ai utilizat? Mai exact care alternativă ți s-a părut mai utilă și te-a ajutat să activezi roaming-ul și opțiunea dorită? Te așteptăm aici în Comunitate și cu alte probleme, idei, soluții sau întrebări. Numai bine.