anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Roaming in Germania dupa 4 luni

MelindaH
Începător
Buna, taticul meu s-a rãtãcit din cauza virusului la noi în Germania. Sperãm sã reuseascã sã ajungã acasã cât mai repede. Am primit astãzi mesajul cã nu mai are serviciile de roaming incluse, pentru ca a depasit 4 luni. Ce sa faca daca nici sanse nu are sa se duca acasa???
Am rugat pe Orange foarte frumos, ca sã îi mai activeze mãcar o lunã, mai ales cã acum e în spital o sãptãmânã si are nevoie de internet si telefon, abia acum. 😞
Orange nu imi raspunde, ce parere aveti, am ceva posibilitati?
Va multumesc Melinda
4 Răspunsuri 4

Miha_Z
#StarMember
Buna Melinda si bine ai venit in Comunitate. Imi pare rau de situatia prin care trece tatal tau, dar nu stiu daca se poate rezolva ceva. Sunt reguli impuse tuturor clientilor de care firmele de telefonie trebuie sa tina cont. Ati incercat sa prezentati situatia unui operator Orange? Ar mai fi varianta achizitionarii altei cartele, dar fiind in spital cred ca e mai greu.

DanielaH
Moderator
@MelindaH, fiind vorba de o problemă punctuală și care implică analizarea contului personal, ți-am răspuns în mesaj privat. Aștept feedbackul tău. Mulțumesc.

MelindaH
Începător
Buna 🙂 Vroiam numai sa va povestesc, ca Orange mi-a ajutat foarte repede si a facut o ecceptie si ne-a dat roamingul pana iunie. Taticul meu a ajuns din pacate in spital aici in Germania si avea mare nevoie saracul macar de internet pentru ca nici nu putem sa-l vizitam toata saptamana si nici nu vorbeste germana ;-( Asa ca un mare mare "MERSI" pentru team-ul de la comunitate si pentru ajutor. Astfel de serviciu nu prea se mai primeste 😉

Miha_Z
#StarMember
Ma bucur mult @MelindaH ca s-a putut rezolva. Frumos din partea firmei ca a inteles situatia grea prin care treceti si a facut o exceptie. Multa sanatate tatalui si sper sa-l revedeti cat mai repede.