la 09-12-2024 11:48 PM - editat ultima oară la 10-12-2024 08:26 AM de DanielaH
Am o problema:
La aterizarea/intrarea pe teritoriul altei tari, desi am activ roaming, reteaua pe 'Automatic' [iPhone] nu intra automat. Trebuie sa restartez device ul si sa selectez manual reteaua pentru a functiona. Apoi totul functioneaza normal.
A intampinat cineva probleme similare? pateam asta initial doar pe un device [apple, iphone], dar recent am inceput sa patesc asta si pe al doilea device [tot apple, iphone]. Software ul este la zi, cartela este schimbata.
Nu reuseste in niciun fel cat am selectat reteaua "Automat" sa gaseasca si sa se conecteze la retea
la 09-12-2024 11:58 PM
Cel mai bine e sa alegi manual reteaua, o alegi pe cea mai buna, cu semnalul cel mai puternic/mai stabil. Poate ca nu gaseste una cu semnal bun si atunci nu se activeaza automat.
la 10-12-2024 06:19 AM
Salutare!
Da, se poate întâmpla să nu funcționeze din prima și să trebuiască să dai restart/ mod avion și apoi revenire sau pur și simplu să selectezi manual alt operator care are acoperire mai bună în zonele tale de interes.
Baftă!
la 10-12-2024 09:00 AM
Salutare!
O resetare a setarilor de retea ai incercat? In urma cu mai multi ani, dupa un upgrade de Android, receptia retelei era intermitenta. O resetare a telefonului a rezolvat problema. Recomand sa incerci o resetare a retelei si sa vezi ce se intampla.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor