anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reîncărcare internet in roaming.

Eduard2001
Începător

Salutare, sunt șofer pe comunitate și am cumpărat 2 cartele și le am încărcat cu câte 16 e pe fiecare dar sa terminat internetul,  as vrea sa ma adaug internet in roaming fiind plecat cum pot face asta online, mulțumesc 

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

Salut @Eduard2001 , 

Pentru reîncărcare online accesezi contul tău MyOrange și alegi ”reîncărcare PrePay”, iar după preferiță, alegi fie opțiunea cu resurse și minute de 16 euro, fie CREDIT de 16euro (dacă ai mai mult de 3-4 luni în roaming). 

Poți reîncărca alegând ”reîncărcarea din cont” din link-ul de mai jos, pentru mai multe facilități și bonificații. https://www.orange.ro/prepay/reincarcare/reincarcare-directa

Succes și te așteptăm să ne menționezi dacă ai reușit. Numai bine.

delfinas
#StarMember

Eduard, bun venit in Comunitate!!!

Cred ca ai incarcat cu credit, care s-a terminat f repede, fiind in roaming.

Sfatul meu e sa incarci cu optiunea de 12 sau 16 euro, care iti asigura, timp de 21 sau 28 de zile, 15.5 sau 20.7 GB in roaming. Doar ca trebuie sa nu depasesti limita rezonabila de consum in roaming, sa nu stai exclusiv in strainatate, ci sa mai revii acasa din cand in cand. Altfel, nu te va mai ajuta decat incarcarea cu credit.

DanielaH
Moderator

@Eduard2001, de cât timp ești în roaming? Ai încărcat cu opțiune sau cu credit? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.