anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Opțiune GoUK Plus - cost suplimentar

bon3loo
Junior
Salutare,
Având în vedere că trebuia să fac o vizită în UK și aveam nevoie de ceva internet, am activat opțiunea GoUK Plus care consta in 5 GB de internet și 30 minute/sms in Marea Britanie.
Problema a apărut când am început să am cost suplimentar din trafic de internet.
Sa înțeleg că acei 5GB nu sunt pentru Marea Britanie sau este o greșeală?
5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember
Bon3loo, bun venit in Comunitate!!! Opțiunea e. Bună, dar poate ai consumat deja bonusul de net. Vezi că , in cazul abonamentului, opțiunea costa cu un euro mai mult decât cea pt prepay, adică 8 euro.. dacă ești pe abonament și ai luat opțiunea de 7 euro, nu e compatibila și practic ai consumat din abonament, făcând cost suplimentar. DETALII: https://www.orange.ro/roaming/abonament/optiunea-go-uk-plus/index.html
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

bon3loo
Junior
Salut, Mulțumesc pentru urări și răspuns. Este opțiunea de 8 euro, iar traficul a fost de doar 2GB cat am stat acolo Poate este doar o greșeală. Ce pot sa observ este că am alocate doar minutele in resurse. Opțiunea pare activată, dar nu am fost taxat încă cu cei 8 euro. Este puțin ciudat.

delfinas
#StarMember
Cu plăcere! Dacă opțiunea nu apare, în My Orange, ca plătită s ar putea ca acolo sa fie răspunsul. Ar insemna că, de fapt, opțiunea nu e achiziționată.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator
@bon3loo, s-a clarificat situația cu opțiunea?
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

bon3loo
Junior
Da, cei de la Orange au zis că a fost o eroare tehnica și nu s-a activat opțiunea. Voi rămâne cu costul suplimentar.