anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot efectua apeluri in Roaming in Uk

Raul_10
Începător
Nu pot efectua apeluri in Roaming, chiar daca am o optiune activa
3 Răspunsuri 3

Jay
Campion certificat
Salut! De cat timp esti plecat? Dacă în ultimele 4 luni ai folosit, mai mult de jumătate din timp, resursele în afara țării, din acest motiv nu mai poți vorbi.. Gasesti mai multe informații in link.. https://comunitate.orange.ro/questions/2314589-functionare-roaming-see

FLo1
#StarMember
@Raul: Bun venit in Comunitate. Analizeaza activitatea numarului tau din ultimile saptamani. Astfel, daca in mai bine de 50% din ultimile 123 de zile ai folosit in roaming resursele de pe numarul tau, atunci orice optiune activata nu te va ajuta. O problema similara cu a ta a fost discutata in urma cu 4 zile pe acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2460060-facut-reincarcare-optiune-12-eur-roaming-folosi-internetul Revino cu detalii despre situatia problemei expuse pe topic sau daca alte informatii te-ar putea ajuta.

Razvan
#StarMember
Reîncarcă numărul cu credit și nu mai activa nicio EO de 10/12 Euro și beneficiezi de roaming la tarife standard, care sunt mici. Din 2021, tarifele în roaming vor fi eliminate în SEE, acu nu știu dacă de la 1 ianuarie UK va mai face parte din acest grup, odată cu Brexit.