anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu am semnal in Belgia

Paula2
Junior

Înainte sa plec in Belgia mi-am reîncărcat nr cu 12€ credit ca sa pot activa romingul dar când am ajuns in Belgia nu mai am semnal pe cartela, când dau restart la telefon îmi vine sa pun codul pin dar tot n-am semnal 

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Roaming-ul este activat din My Orange?

Dacă nu, vezi variantele de aici:

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-am-acces-la-serviciul-roaming-pe-cartela-mea-prepay-7448

Dacă nu reușești, contactează-i prin Chat Djingo, din aplicația My Orange, de pe Chat, la secțiunea Contact. Deschizi aplicația My Orange din telefon, apoi apeși pe cele 3 punctulețe din dreapta jos (unde scrie Altele)-Contact și feedback-Scrie-ne și acolo îi rogi să îți activeze roaming-ul.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Paula2: Bun venit în Comunitate. Ai încărcat cu 12€ CREDIT sau opțiune cu resurse? Opțiunea cu resurse activa și roamingul în SEE, dar dacă ai încărcat doar cu credit, atunci nu ai roamingul activat, deci lipsa semnalului este justificată. În situația încărcării cu CREDIT, există alternativa accesării contului tău MyOrange prin WiFi și activarea opțiunii de 12€ cu resurse ... de acolo. Te așteptăm cu actualizări. Numai bine.  

Obtiunea cu 12€

0AF33E0B-F509-4F24-A0DA-3A2DB734306D.jpeg

 Îmi arată ca e activ romingul

Verifică la secțiunea resurselor (consum) ce resurse au mai rămas. Dacă ai roamingul activat încearcă să cauți (setări/rețele mobile) alt operator local pentru conectare. 

delfinas
#StarMember

Paula, e activ roamingul si din setarile telefonului?

DanielaH
Moderator

Paula, s-a rezolat situația?