anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nefuncționare prepay in Olanda dupa trecerea de la abonament

matroscristian
Începător

Salutare,am trecut de la abonament la prepay ieri si nu pot  primi apeluri sau sms uri sunt plecat in Olanda, ati mai pățit ?

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Vezi să fie totul în regulă, adică roaming activ, să ai opțiune activă etc.

Și mai este o chestie. Dacă nu ai folosit prepay -ul respectiv deloc in țară , s-ar putea să nu prea poți să îl folosești în străinătate datorită politicii de utilizare rezonabilă a resurselor în roaming.

Adică ar fi trebuit să îl folosești o perioadă în țară și apoi în roaming și s-ar putea să întâmpini probleme. Cred că va trebui să încarci cu credit până revii în țară.

Dar cel mai bine, îi întrebi pe ei din My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer operator ( le poți scrie oricând și ei răspund mai târziu sau din Chat Djingo  .

Mai încearcă și o căutare manuală a rețelelor, adică să încerci să te conectezi pe altceva, dar nu știu dacă va funcționa. Totuși, doar cu credit, ar trebui să vrea.

Baftă!

FLo1
#StarMember

Bun găsit @matroscristian. De cât timp ai constatat această situație? Pe contul prepay ai activată vreo opțiune cu resurse în SEE (de 12euro sau de 16euro)? Dacă ai utilizat înainte (pe abonament) roamingul, atunci ar trebui să fie activat din telefon. În orice caz, o verificare ar fi bine venită. Fără o opțiune activă, poți activa roamingul manual utilizând credit, dar va fi la tarife standard care nu cred că deocamdată (dacă nu ești de mult timp în afara țării) merită activat astfel.

Pentru reîncărcare/activare cu CARD poți utiliza aplicația MyOrange, dacă ai deja credit poți utiliza inclusiv meniul SelfCare (apel la *100#  ). Te așteptăm să revii cu mai multe detalii / confirmări ale situației actuale. Numai bine.

delfinas
#StarMember

Cristian, trebuie sa reincarci cu o optiune pt roaming (de 12 sau 16 euro), sa ai activat roamingul si din telefon, sa alegi o retea in modul manual si... ar mai fi ceva: faptul ca ai trecut de pe abonament pe prepay, fiind in strainatate. Cred ca ar fi trebuit sa fii in tara cand se petrece acest transfer, ca sa se activeze noul profil al contului tau.