la 09-08-2023 11:45 PM - editat ultima oară la 10-08-2023 08:35 AM de DanielaH
Sunt plecată în Spania în vacanța timp de 3 săptămâni. Înainte sa plec, mi-am activat o opțiune cu 16 euro pentru a fi sigură că voi avea suficient internet pe durata călătoriei. Totuși, acesta începe să se termine (limita de roaming SEE), deși mai am bonusuri cu mult mai mult internet. După expirarea limitei se poate utiliza Internetul din bonusuri? Dacă nu, pot să îmi reîncarc cartela cu 16 euro sa primesc din nou internet? Heeeelp!
la 10-08-2023 12:11 AM
@Lorena1: Bun venit în Comunitate. Pentru opțiunea de 16€ cu resurse, în SEE poți consuma fie din resursele opțiunii sau din bonusul primit dar maxim 17,8Gb (vezi foto). Pentru net suplimentar în roaming trebuie reînnoit pragul, iar acesta nu se poate din bonificații (gen Pinãta Party), ci doar cu o nouă reîncărcare, preferabil de 16€. Atenție: dacă resursele consumate în roaming vor depăși resursele consumate național (în țară) considerat ca un cumul în ultimile 4luni, atunci opțiunea activată va fi inutilă. Este din cauza consumului abuziv, despre care ai detalii aici. În acest caz, doar cu credit vei mai putea utiliza serviciile Orange, până la revenirea în țară. Te așteptăm cu alte clarificări, dacă este cazul. Numai bine.
10-08-2023 12:09 AM - editat 10-08-2023 12:11 AM
Salut,
Daca nu ai mai folosit resursele in roaming in ultimele 4 luni, poti activa inca o optiune de 12 euro/16 euro, in functie de nevoile tale.
Ai aici optiunile pentru Spania.
Si aici mai multe informaiti cu privire la limita de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming.
Bonusul e posibil sa fie disponibil doar cu o optiune activa, deci...nu il poti utiliza dupa expirarea optiunii.
la 10-08-2023 12:11 AM
@Lorena1: Bun venit în Comunitate. Pentru opțiunea de 16€ cu resurse, în SEE poți consuma fie din resursele opțiunii sau din bonusul primit dar maxim 17,8Gb (vezi foto). Pentru net suplimentar în roaming trebuie reînnoit pragul, iar acesta nu se poate din bonificații (gen Pinãta Party), ci doar cu o nouă reîncărcare, preferabil de 16€. Atenție: dacă resursele consumate în roaming vor depăși resursele consumate național (în țară) considerat ca un cumul în ultimile 4luni, atunci opțiunea activată va fi inutilă. Este din cauza consumului abuziv, despre care ai detalii aici. În acest caz, doar cu credit vei mai putea utiliza serviciile Orange, până la revenirea în țară. Te așteptăm cu alte clarificări, dacă este cazul. Numai bine.
la 11-08-2023 10:01 AM
Pe langa cele recoamndate, as recomanda sa folosesti si WiFi-urile disponibile pentru utilizarea mai grea (gen tik tok, youtube, clipuri pe facebook sau incarcarea pozelor sau clipurilor video pe retelele de socializare sau in cloud). Desi poate scapa, sincronizarea pozelor si clipurilor videor (chiar doar si in cloud) sunt consumatoare de date mobile. Si daca faci 50-100 de poze (care, in medie, ar putea avea 6 MB, deja te apropii de 1GB doar din acest lucru, nu mai spun de trimiterea lor prin Whatsapp/iMassege/Messanger etc).
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor