la 01-10-2025 12:04 AM - editat ultima oară la 01-10-2025 08:34 AM de DanielaH
Bună seara,am abonament cum pot solicita credit în avans?? Sau opțiune cu internet roaming și sa mi se adauge la factura?
01-10-2025 12:23 AM - editat 01-10-2025 10:22 AM
Marin, bun venit in Comunitate!!! Nu ti se poate da internet in avans, daca depasesti beneficiile incluse in abonament, faci extracost si platesti in plus. Ce abonament ai, in ce tara mergi si pentru cat timp?
Mai exista o solutie, sa revendici o optiune de net din Pinata Party.
la 01-10-2025 05:56 AM
Salutare!
Dacă ești în roaming și ai depășit limita rezonabilă disponibilă, din păcate, vei intra pe extracost.
Poți întreba pe Chat Djingo dacă te ajută în cazul tău trecerea temporară la un abonament mai mare, dar nu garantez că va funcționa.
Te sfătuiesc să îți iei ceva local și să folosești wifi.
Alternativ, poți lua pe viitor un prepay din țară, pe care îl încarci și îl folosești cu credit, dacă depășești ceea ce are inclus.
Din păcate, cam astea sunt opțiunile pe care le văd.
Baftă!
01-10-2025 06:54 AM - editat 01-10-2025 07:02 AM
Salut @Marin5. Înțeleg că ai intrat pe cost suplimentar și resursele din abonament nu te mai ”ajută”? Dorești credit în avans la abonament? Simplu: Plata facturii este un câmp editabil, deci dacă modifici valoarea de plată a facturii, diferența plătită în plus va fi considerată credit pentru factura următoare aferentă serviciilor abonamentului tău.
Deși în situația ta, dacă se prelungește utilizarea în roaming a numărului și nu revii în România prea curând, îți recomand utilizarea și a unui SIM cu număr local.
LE: De fapt este ca la o plată parțială, doar că plătești în plus, nu în minus. Sau mai mult, consideră ca o plată pentru orice număr de abonament: Accesând linkul (https://www.orange.ro/myaccount/plata-factura-online ) poți plăti (minim 1 leu) orice sumă pentru orice număr / cod abonat. Numai bine.
la 01-10-2025 07:06 AM
Salutare!
Dacă este vorba despre utilizarea datelor mobile în roaming SEE, după consumarea resurselor incluse în abonament vei fi taxat conform tarifelor standard, iar costurile vor fi evidențiate pe factură. Dacă după epuizarea datelor incluse nu mai poți accesa internetul, este posibil să ai activată opțiunea de cost control. Pentru a elimina restricția, poți contacta serviciul clienți prin chatul din aplicația My Orange sau telefonic la +40374300300.
https://www.orange.ro/roaming/grecia/
Dacă este vorba de roaming non-SEE, asigură-te că ai activat serviciul de roaming în toate țările. Poți activa o opțiune direct din aplicația My Orange sau poți folosi pachetele de date care se activează automat pentru 24 de ore, în funcție de zona în care te afli.
Dacă ai un SIM prepay pe care vrei să-l încarci cu o opțiune ce include resurse în roaming (opțiunea de 12 sau 16 euro) o poți face foarte ușor și cu plata pe factura abonamentului tau.
https://www.orange.ro/help/cum-rencarc-o-cartel-prepay-de-pe-abonament-cu-plata-pe-factura i
la 01-10-2025 08:09 AM
@MihaiC99: Nu este despre ”Grecia” și nici despre ”Prepay”. Este despre ”Abonament” 🙂
01-10-2025 08:27 AM - editat 01-10-2025 08:33 AM
Grecia era un exemplu despre opțiunile disponibile în spațiul SEE. Poate fi orice alta țară din see, condițiile și tarifele fiind aceleași.
Detalierea minimală a problemei îmi permite sa merg pe mai multe variante.
@FLo1 Ai obiceiul să corectezi mereu, chiar și când nu e cazul.🙂
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor