anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Go Holiday nu functioneaza

OD2627
Vizitator

Am un abonament activ si am activat si optiunea go holiday. roamingul este activ, datele sunt deschise. sunt in Turcia si nu am date mobile, totusi, decat daca ma conectez la wifi. am nevoie sa discut cu un consultant, intrucat In Bulgaria roamingul a mers, nu functioneaza de cand am intrat in Turcia. Roamingul e achltiv, datele sunt deschise. Pare o problema cu optiunea, dar ea e activa. Deja am pierdut o zi din optiune.

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai verificat daca roamingul in toate tarile e activ (din my Orange sau prin apel la *100#)? Ai incercat sa selectezi manual o rețea disponibila?

17799.jpg

Pentru a intra în legătură cu un consultant, va trebui sa contactezi serviciul clienți prin chatul din aplicația my Orange sau prin chatul disponibil prin WhatsApp. Telefonic la numarul +40374300300.

Multumesc pentru raspuns. Da, roamingul e activ in toate tarile, nu pot selecta manual o retea, am doar optiunea se selectie automata.

Salut @OD2627. Acolo unde ai mențiunea de ”selecție automată” selectezi și modifici în selectare manuală, după care se vor scana rețelele din zonă și vei alege una dintre rețelele partenere care au semnal mai bun în zona în care te afli. Te așteptăm cu vești bune. Sejur plăcut! 

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

MihaiC99
Campion certificat