anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Data roaming Wizz Air, ceva nou?!

teacher_
#StarMember

Salutare! 

Urmează să plec pentru câteva zile în Spania, bineînțeles, cu "renumita" firma low-cost Wizz Air. La momentul efectuării check-in-ului, am primit oferta de mai jos. Se pare că Wizz s-a gândit că e o piață care poate fi exploatată. Nu știu alte detalii, in afara de cele pe care le veți vedea in fotografie ... Ce parere aveți?

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Tu poți să ai o părere, pentru că ești persoana pe care o interesează direct și știi cel mai bine ce nevoi ai și dacă îți sunt de folos sau nu. 

Să ai un sejur deosebit!

FLo1
#StarMember

Medierea nu este întotdeauna soluția cea mai ieftină. În plus, mulți nu reușesc să instaleze un eSIM local, deci îmi închipui deja cum va fi la instalarea eSIMului internațional. Dar cum la WIZZ nu există payback.... banul dat rămâne cheltuit. Pentru experimente există soluții locale, dacă SIMul de Orange nu oferă în roaming ceea ce îți dorești. Vacanță plăcută. 

TheSpecialist
Maestru

Sincer mi se pare o oferta cel mult decenta pt cei care nu au roaming inclus in abonament. Altfel, nu ii văd rostul. In UE, nu e un must have aceasta oferta. In plus , instalarea unui eSIM poate fi foarte dificila uneori și presupune câțiva pași care fie nu funcționează întotdeauna pana la capăt , fie nu sunt înțeleși de către utilizator, chiar dacă pare foarte simplu. 

Anca07
#StarMember

Hello,

Da, pare o oferta pe care multi probabil nu o vor citi in detaliu, si se vor trezi in concediu ca trebuie sa instaleze un esim, sa faca si multe alte lucruri ca sa poata beneficia de traficul de internet. Sincer? Merg pe varianta clasica oferita de abonamentul pe care il detin. De cate ori am iesit in afara tarii pentru perioade scurte 5-10 zile, a fost extrasuficient, avand si wi-fi. Asadar, da, wizz incearca sa isi diversifice serviciile oferite, ca deh, marketing:)

Concediu placut! Zi cu soare🌞