anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa imi adaug internet roaming pentru luna?

Hrq
Începător

Buna seara

As vrea sa stiu, cum pot sa imi adaug internet roaming la abonament, pentru o singura luna?

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Salut @Hrq. Pentru o singură lună nu cred să reușești decât prin schimbarea tipului de abonament care posibil sa rămână astfel definitivă. Îți sugerez însă să profiți de opțiunile cu internet oferite de Pinãta. Bineînțeles, abonamentul trebuie să fie deja cu acces la roaming. Mai sigur și mai simplu. Succes.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ca să nu te complici cu abonamentul, ori îți iei din Pinata sau un prepay cu opțiuni de 12 sau 16 euro, care au destule resurse. Sigur, poți arunca un ochi și pe la concurență.

Baftă!

Trixen
#StarMember

Salut,
Daca abonamentul tau este national, atunci nu poti activa roaming pe el. Activarea se poate face doar trecand la un alt abonament.
Tine de timpul de abonament incheiat - eventual ne poti spune si noua denumirea abonamentului pe care il ai?
Daca abonamentul tau este unul care are roaming (in principiu cam orice abonament de la 10 euro in sus) si vrei doar sa activezi roaming-ul, atunci din contul tau My Orange (site sau aplicatie), in sectiunea "Roaming si international" ai posibilitatea sa faci activarea. Vezi ca acesta este de doua tipuri: pentru Spatiul Economic European sau pentru toate tarile. In functie de destinatia calatoriei tale, activeaza ce ti se potriveste cel mai bine.
Este o idee buna sa dezactivezi roaming-ul (sau macar optiunea cu toate tarile) dupa ce revii in tara. De cand am activat roamingul doar in SEE, nu mai am probleme atunci cand sunt in zone de granita si, traditional, imi intrau retelele sarbesti 🙂

Pololică
#StarMember

Salut!

Detaliaza ce servicii mobile ai: abonament sau cartela (prepaid)?

In functie de ce ai, putem sa te ajutam catre rezolvarea mai directa (fara sa facem comparatii intre ce variante ai putea avea la abonament si ce optiuni ai avea la cartela).

Evident, ar fi ideal sa ne spui si modul de consum (ai nevoie de primirea de SMS-uri sau apeluri de pe numarul tau?). Daca ai nevoie doar de internet (pentru navigatie, whatsapp, muzica online, etc), o cartela locala ajuta mai mult decat trambalarea activarii roaming-ului la un abonament fara acces (la roaming, evident).

DanielaH
Moderator

@Hrq, ce tip de abonament deții? În ce țară pleci? Te așteptăm cu mai multe detalii.