anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum imi activez roamingul in Germania?

Vasile1
Junior entuziast

Bună seara.

Sint in roaming. Cum activez cartela? Ca imi este blocata.

20 Răspunsuri 20

Bună ziua. Este activat roaming-ul şi tot nu funktionează. Spune .ca este suspendat numărul

Vasile1
Junior entuziast

Mulțumesc frumos tuturor pentru sugestiile  voastre. Am încercat pe toate şi spune .ca numarul meu de telefon este suspendat. Mulțumesc încă odată.

@Vasile1: Ai făcut încărcarea din contul tău MyOrange? Dacă DA, cu opțiune sau credit? Ai restartat telefonul? Pe contul tău MyOrange (sau verificând la *100# - SelfCare) apare situația actualizată cu încărcarea efectuată? Ai confirmarea pe email că această reîncărcare a fost efectuată cu succes? 

Dacă răspunsul este DA.... atunci trebuie să fie OK, altfel există o problemă la cont. Dacă răspunsul este NU, înseamnă că nu ai efectuat una dintre etapele respective și de aceea nu se activează.

Vasile1
Junior entuziast

Am înțeles. Mulțumesc mult. O să mai incerc Inca odata.

Anca07
#StarMember

Buna Vasile1,

Incearca te rog sa activezi optiunea dorita, folosind meniul self care *100#, daca spui ca ai reincarcat cartela, si ai creditul necesar. 

Aplicatia My Orange se actualizeaza mai greu, si de aceea inca apare numar suspendat. Incearca te rog sa accesezi *100# si sa activezi extraoptiunea dorita, si poate intre timp se va actualiza si statusul cartelei tale in aplicatia My Orange.

Te asteptam sa ne spui daca a functionat acest artificiu.

Zi faina🌞

DanielaH
Moderator

@Vasile1, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?