anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum activez roaming-ul in cazul in care am abonament fara roaming?

Andreeeeaa
Începător
Buna ziua! In cazul in care am abonament la orange, cel mai mic, cel in care nu am acces la roaming, cum pot proceda pentru a-l activa? Se mai poate sa incarc cartela cu opțiunea de 12€? Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut, Andreeeeaa! Bun venit în Comunitate! Cel mai mic abonament cu roaming este Fun 10. Poți modifica abonamentul actual din contul tău My Orange. Dacă vorbim despre PrePay, pentru acces la roaming ai nevoie de o opțiune de minimum 12 euro.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
Salut, Andreeeeaa! Bun venit în Comunitate! Cel mai mic abonament cu roaming este Fun 10. Poți modifica abonamentul actual din contul tău My Orange. Dacă vorbim despre PrePay, pentru acces la roaming ai nevoie de o opțiune de minimum 12 euro.

Pololica
Maestru
Inteleg ca ai abonament. Solutia este modificarea abonamentului cu unul de minim 10E (asa cum spune si Daniela). Extraoptiunea de 12E este disponibila doar pentru cartele (prepaid). Daca am vazut bine, optinea de 12E (+TVA) este disponibila doar prin MyOrange, nu si in magazine. Cate luni mai ai pana expira abonamentul? Poate poti obtine o fidelizare. O alta solutie ar fi achizitionarea unei cartele prepaid si incarcarea cu optiunea de 12E, asta in cazul in care ofertele obtinute nu sunt cele scontate.

FLo1
Campion certificat
@Andreeeeaa: Bun venit în Comunitate. Aceiași propunere am avut-o și eu în acest sens: https://comunitate.orange.ro/questions/2964468-propunere-optiune-roaming-abonament-resurse-nationale Deocamdată se pare că se discută și se analizeză în alte foruri.... superioare. Este .... jenant să fi nevoit a schimba abonamentul pentru o excursie ocazională. La fel de jenant când pleci în vacanță cu un device multifuncțional este și să lași telefonul acasă în anul 2022. Așadar așteptăm vești de la..... marketingul Orange.

Pololica
Maestru
Este și nu prea. Eu sunt printre cei care au negociat la 6E sa am resurse în roaming. Comparat cu o cartela de 5E (5.95E cu tva), internetul avut e... să-i zicem penibil ca și cantitate. Nu și pentru mine. Îmi ajunge, chiar dacă nu as reincarcat o cartela cu plata la factura (se primesc 30GB). N-am 100GB, dar am acces la roaming, adică exact ce folosesc (evident, când am nevoie). Dacă abonamentul colegei noastre este prin fidelizare, poate ar fi bine sa arunce un ochi la ce are nevoie. Dacă este abonament nou (din oferta comerciala), la fel, sa arunce un ochi peste ce conține. Dacă știi ca pleci și ai nevoie de roaming, soluțiile sunt puține (chiar și reîncărcarea unei cartele o data pe an înseamnă creșterea costului abonamentului cu 1E+tva (1,19E) lunar. Doar sa nu aibă nevoie de OTP (one Time password).