anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am fost taxat cu cate 4 Eur de 4-5 ori pentru Rep. Moldova

sraus
Începător

Am primit mesaj ca mi s-au alocat 2GB date pentru 24 de ore, pentru Republica Moldova, si ca am fost tarifat cu 4EUR, insa eu nu am dorit aceasta oferta.

Mentionez ca nu am calatorit in ultimul an in Republica Moldova, dar zilele trecute am fost aproape de granita - la o distanta mai mare de 15 km de granita. Am primit acest mesaj de 3-4 ori, in zile diferite, de fiecare data cand ma apropiam de granita, fiind taxat de fiecare data.

Nu mi se pare normal ca sa se activeze o oferta si sa fiu taxat aproape zilnic cu cate 4 EUR, fara acordul sau o instiintare prealabila, plus ca nu am parasit tara.

Mentionez ca in zona in care am fost, nu am avut semnal nici de la reteaua din Romania, nici de la cea din Rep. Moldova, deci probabil s-a activat cand eram in tranzit prin alte zone.

Ce pot face?

Multumesc,

Stefan

3 Răspunsuri 3

George24
Junior

Salut,

O situație neplacuta însă chiar ancom avertizează clienții care se afla în zonele de granita ca se pot genera costuri .

https://www.ancom.ro/atentie-la-roaming-in-localitatile-de-la-granita_5712 

O măsură de siguranță foarte sigura este selectarea manuala a operatorului în zonele respective.

Bafta!

delfinas
#StarMember

Imi pare rau pentru situatie, dar se stie ca in zona de granita se pot intampla astfel de incidente.

Trebuia de la prima activare a acelei optiuni, sa iti dezactivezi roamingul, cat timp nu ai nevoie de el. La fiecare detectare a datelor mobile active, in zona tarilor non SEE se va activa acea optiune, daca ai roamingul activat.

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Din păcate, este cunoscut faptul că în apropierea graniței se poate activa involuntar roamingul. Te sfătuiesc să faci o sesizare la Orange, dar pe viitor trebuie mult mai multă atenție cu astfel de lucruri.

Sesizarea o poți depune de aici , mai jos, unde scrie Trimite-ne un mesaj.

Baftă