anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare serviciu Roaming

MarianaTasedan
Începător

Buna seara sunt plecata din tara si pot suna am nevoie sa-mi activati Roamingul si am o incarcare de 16 euro si nu pot folosi.

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

@MarianaTasedan: Bun venit în Comunitate. Ar fi fost indicat să activezi extraopțiunea de 16eur cu minute,SMS și Net, sau încărcând cu credit, de cei 16eur să fi activat ulterior (în țară) opțiunea de 16eur cu resurse incluse, pentru activarea roamingului. Fiind deja în roaming, singura soluție, dacă mai ai creditul întreg (adică cel puțin 16eur pe cont), este să activezi extraopțiunea de 16eur din contul tău MyOrange. Dacă nu ai numărul atașat unui cont MyOrange, atunci nu rămâne decât să reîncarci din nou cu o opțiune cu resurse (nu doar credit) de 16eur (12eur minim) astfel încât să activezi roamingul și să ai și resurse disponibile.

BTW: Sper că ești în SEE și nu te afli de mai mult de 2 luni în roaming. Altfel.... resursele vor fi blocate la utilizare și vei avea acces doar la credit. Succes.  

Deci cum e cel mai bine sa activez? cand ajung in tara din spatiul economic, trebuie sa activez roamingul si dupa aia o optiune ce include roaming sau daca activez direct optiunea de 12euro cu roaming imi activeaza automat roamingul? daca il activez de aici(romania) dinainte de a pleca, o sa am acces la ce imi activeaza optiunea?

DanielaH
Moderator

Mariana, ai reușit să activezi serviciul de roaming?

GeorgianaD
Moderator

Salut! Bine ai venit in Comunitate!

Dacă folosești o cartela PrePay, îți recomand înainte să pleci din țară să activezi serviciul de roaming. Pentru spațiul Economic Europen îți poți activa opțiunea de voce și date 12 euro credit cu roaming SEE, disponibila în My Orange, pe care o poți utiliza și în țară, sau opțiunea de voce și date 16 euro credit cu roaming în SEE și în alte țări (exemplu: Australia, China, Egipt, Elvetia, Hong Kong, Israel, Mali, Marea Britanie etc.).

Te așteptăm cu feedback! Sper că informațiile îți sunt de ajutor.