anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare roaming din Romania

Biaa
Începător
Buna ziua. Am un prieten care e plecat in străinătate și a uitat sa își activeze roamingul. Cum pot eu sa i-l activez din România? Va rog un raspuns
1 Soluţie acceptată‚

Neaplicabil
Din aplicația My Orange își poate activa singur roaming-ul dacă are un cont Orange si o conexiune WiFi: o dată logat în aplicația My Orange trebuie să meargă în secțiunea Servicii unde se găsește Roaming și International. La servicii ajunge din zona ... mai multe a aplicației My Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Neaplicabil
Din aplicația My Orange își poate activa singur roaming-ul dacă are un cont Orange si o conexiune WiFi: o dată logat în aplicația My Orange trebuie să meargă în secțiunea Servicii unde se găsește Roaming și International. La servicii ajunge din zona ... mai multe a aplicației My Orange.

Neaplicabil
Da, asta ar merge numai daca gaseste un hotspot wifi. Daca a plecat fara roaming, nu are semnal. Deci by default nu cred ca o sa aiba nici acces in My Orange. Doar sa isi ia de acolo un sim cu date si de acolo sa-si activeze, saau ...cum ziceam, intr-o zona cu wifi (majoritatea restaurantelor/teraselor au wifi gratuit, de exemplu).

Neaplicabil
@arsradu... mda, nu m-am gândit la acest aspect... și totuși cum a reușit să o contacteze pe @Biaa ca să-i spună că nu are roaming-ul activat 🙂

Neaplicabil
:)) Ai si tu un punct de vedere valid. Paaai...nu stiu, poate printr-o cunostinta comuna...? Sau poate chiar a gasit un hotspot wifi, caz in care are deja tot ce-i trebuie pentru activarea roaming-ului. Oricum, bine punctat. 🙂

teacher_
#StarMember
Salut! Dacă eşti deja în străinătate şi nu ai activă o opțiune cu acces roaming, poţi solicita activarea unei opţiuni cu roaming din contul tău My Orange: dacă ai suficient credit în cont - secţiunea Opțiuni şi tarife - modificare opţiuni dacă nu ai suficient credit în cont - secţiunea Reîncărcare PrePay - unde vei putea realiza reîncărcarea contului cu opţiunea de roaming pe care o doreşti Sau poți reîncărca direct cu opțiune cu roaming și pe Wi-Fi, plata cu cardul. O altă posibilitate este de a ruga un prieten din țară să reîncarce direct pe numărul tău o opțiune cu roaming, de pe un abonament Orange, la *100# sau cumpărând în magazin o reîncărcare cu opțiune pentru numărul tău. Sursa https://www.orange.ro/help/cum-activez-serviciul-roaming-dac-nu-sunt-n-ar-7668

DanielaH
Moderator
@Biaa, ai reușit să activezi serviciul de roaming pentru prietenul tău?
Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Biaa
Începător
Nu am reușit, multumesc oricum pt ajutor