anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare roaming cartela

Ioanapalamar
Începător
  • Buna ziua, vreau sa imi activez serviciul de roaming. Sunt pe cartela. Ma puteti ajuta, va rog?
1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember

Salut,

Daca ai nevoie de roaming in Spatiul Economic European (SEE), poti activa optiunea de 12 Euro din My Orange. Iti oferta beneficii incluse pentru 21 de zile.

Se poate si pe credit, dupa cum zice Flo mai sus, doar ca in cazul asta nu vei mai avea nimic inclus, si vei fi taxata la tarfiele standard pentru tara respectiva. Altfel spus, vei plati foarte mult.

Deci, ideal, daca nu ai mai fost in roaming in ultimele 4 luni (banuiesc ca n-ai mai fost, altfel ai fi stiut deja cum se activeaza) cel mai bine ar fi sa activezi acea optiune de 12 Euro cu roaming din contul tau My Orange.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

@EmanuelaJ: Ceea ce crezi nu este ceea ce pare. Regret că în nu te ajută multitudinea de resurse în locația în care te afli, dar acestea-s regulile și limitările. Sau ai citit altceva și crezi că necesită discutat?

Da, e destul de neplacut intr-adevar. Si da, trebuie citit cu atentie, pentru ca pot aparea surprize de genul asta. 😞

Cam astea sunt regulile, din pacate...

Client Orange

@EmanuelaJ: Ai activat roamingul pentru toate țările? Pe de altă parte, pentru Turcia ai doar 100min/SMS + 1GB. Sigur s-a consumat deja. Restul e net național +roaming SEE. 

 

@EmanuelaJ: Bun venit în Comunitate. Până clarificăm țara în care te afli, să verifici dacă mai ai roamingul activat. Activarea extraopțiunii de 5€ a dus la dezactivarea roamingului, iar bonusul poate fi folosit în roaming doar cu opțiune activă de minim 12€. 

Da, am roamingul activ. Puteți vedea în screenshoturile de mai sus. 

GeorgianaD
Moderator

Salut, @Ioanapalamar ! Ai reușit să îți activezi roamingul? Dacă ți-au fost utile informațiile primite, te rugăm să marchezi răspunsul ca soluție.