anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] De ce aplicația Orange Travel nu ar cuprinde mai multe informații despre roaming?

FLo1
#StarMember

Aveți idee de ce Orange Travel este o aplicație pe care Orange nu a mai dezvoltat-o și nici nu i-a acordat o atenție mai aparte?

 

  • 1. O explicație pentru care aplicația ”Orange Travel” a fost trecută în uitare o fi din cauza dezvoltării acesteia doar pentru Android, pe vremuri istorice, când iOS-ului nu-i era cunoscut renumele. Ca dovadă ... vezi foto.
  • 2. Pe de altă parte considerați că ”Orange Travel” este inutilă? Faptul că nu mai este actualizată de către Orange, personal mă face să cred că Orange o ignoră momentan.
  • 3. Analizați problema: La numeroase topicuri pe tema ”roamingului” (cu problemele aferente, dar și condițiile de funcționare) consider că ar fi muuuult mai utilă ”resuscitarea” aplicației ”Orange Travel” cu următoarele modificări și fucționalități:
  • 3.1. buton de Activare / Dezactivare roaming (opțiune roaming)
  • 3.2. Status-ul ”roamingului” în zile de valabilitate (având în vedere că nu poate fi mai mult de 61 de zile neîntrerupte). Acest indicator poate fi variabil și reactualizat dacă între timp se revine în țară și se utilizează SIM-ul și în țară.
  • 3.3. Resursele valabile/rămase de consumat în ”roaming” ar fi utile de știut, adică nu doar consumurile care nu potrivesc în acest moment cu indicațiile de date mobile ale aplicației MyOrange.
  • 3.4. Încărcare / reîncărcare ar fi o opțiune care ar putea să fie conținută în această aplicație, cei din roaming majoritatea nefolosind aplicația My Orange.

 

Analizați și sugerați alte opțiuni sau îmbunătățiri ale aplicației stinse din păcate cu mult înainte de a face valuri.

3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator
FLo, mulțumim pentru feedback și sugestii. Mai avem și aici un topic despre aplicația Orange Travel unde am observat că ai avut și tu comentarii: https://comunitate.orange.ro/questions/1974582-utila-aplicatia-orange-travel

FLo1
#StarMember
@DanielaH: Da, pentru că la acel topic credeam ”Orange Travel” ca fiind o aplicație care doar atât știe și mai mult nu se poate. De atunci situația s-a schimbat, contextul este altul, motiv pentru care am considerat util (dacă Orange Travel va mai reveni printre aplicațiile de bază) de a lega această aplicație de barierele și nevoile utilizatorilor aflați în roaming. În caz contrar, conform si acelui topic, Orange Travel este istorie. Dovadă că nu s-a mai ”lucrat” la aplicație o reprezintă pentru mine ultima actualizare, 4.7.1. din 19.04.2019, deci de mai bine de 1,5 ani, iar inclusiv acel update a fost doar o ”cosmetizare și design”, nu funcționare, nu acuratețe, nu funcții noi. Dar rămâne de văzut ce aduce timpul.... dacă le va rezolva, cum zice o vorbă din bătrâni.

DanielaH
Moderator

Update mai 2023 - Aplicația Orange Travel a fost decomisionată.