la 21-07-2022 03:53 PM
la 21-07-2022 04:13 PM
la 21-07-2022 05:18 PM
la 11-10-2022 11:54 AM
Link-ul din textul tău du nu susține ceea ce afirmi! Ești cumva angajat al Orange România și te dai utilizator de cartele pre-pay? Când ai avut ultima dată o cartelă pre-pay, de la un furnizor de servicii gsm din Germania? Prețurile practicate în România sunt cu mult mai ridicate decât în celelalte țări ale uniunii europene. Eg. Eu am o cartelă pre-pay cu 3 GB LTE și 200 minute în uniunea Europeană și multe altele țări din Asia, America de Nord și Sud, Africa, de la O2(Telefónica), pentru doar 9,99 Euro. Venind în România am întrebat la furnizorul meu de servicii gsm, ce opțiuni au pentru roamingul în UE, la care ei au răspuns că așa ceva nu mai au din 2017,deoarece ar încălca prevederile regulamentul 612 al Parlamentului European și comisiei europene privind roamingul în uniunea europeană, așa că pot folosi opțiunea în toată Uniunea Europeană fără alte costuri adiționale, ca și cum aș fi fost în Germania. Orange România încalcă prevederile regulamentului 612 al Parlamentului European și comisiei europene privind roamingul în uniunea europeană, obligându-i pe clienții de cartele pre-pay să acceseze opțiuni mult mai scumpe în cazul în care aceștia se deplasează în uniunea Europeană.
la 11-10-2022 01:01 PM
Orange Romania incalca regulamentul daca NU iti ofera serviciul de roaming? Intreb doar. Este la latitudinea fiecarui operator ce servicii iti ofera si ce nu.
Caz concret: Digi nu a oferit roaming la prepaid (nu stiu acum, in 2022 daca ofera dupa ce nu i s-a mai oferit derogarea), Digi nu ofera VoLTE si VoWiFi la prepaid. Ca sa intelgi: singura varianta la Digi pentru acces la roaming este abonamentul. Ar trebui sa ma adresez la CEDO ca nu mi se ofera? Cartela prepaid Digi a fost cumparata acum 3 saptamani pentru a verifica semnalul (desi as fi vrut sa vad daca pot folosi VoLTE si VoWiFi acasa, unde semnalul este foarte slab la interior).
Oferta comerciala este supusa unor termeni si conditii pe care utilizatorul trebuie sa-i respecte.
Mai jos ai oferta Vodafone DE pentru cartele. Nu inteleg prea mutla germana, dar, daca te-ai legat de preturi, sigur nu ofera ce ofera operatorii de la noi (si la conditii spune ca sunt 4 saptamani, deci 28 de zile nu 30, ca la noi)
https://www.vodafone.de/privat/handys-tablets-tarife/prepaid-ohne-vertrag.html
la 21-07-2022 06:32 PM
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor