anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

#Concurs review Casti JBL Tune 710

Luci_TLM
Cunoscător

Casti JBL Tune 710 

Am achizitionat aceste casti si am fost placut surprins de raportul pret-calitate la aceasta gama JBL

JBL Tune 710 negre JBLT710BTBLK (orange.ro)

Casti JBL Tune 710Casti JBL Tune 710

Pro:

- Dotate cu functia ,, Bluetooth multipoint", permite conectarea mai multor device-uri in acelasi timp. Eu am           experimentat o dubla conexiune, pe laptop cat si pe telefon. Calitatea transmisiei este buna.
- Incarcare rapida, avand un avantaj cand ai nevoie urgent de ele.
- Microfonul se aude foarte bine, fiind inteles de interlocutor cu usurinta.
- Calitate foarte buna a sunetului in aplicatii de muzica online. Un echilibru bun intre sunetele inalte, medii si bcele joase. Basul placut si destul de puternic in acelasi timp.
- Calitatea foarte buna a materialelor folosite.

Contra:

- Cablul cu mufa jack de conectare, la un capat e in standard 3.5 inci iar la celalalt capat de 2.5. Daca se deterioreaza, vei avea nevoie de un adaptor.
- Mansoanele au tendinta sa alunece usor de pe urechi, daca le folosesti o perioada de timp pentru o sesiune audio, dar nu e ceva extrem de deranjant- Cablul USB tip A - USB tip C cam scurt.

Concluzia: Sunt niste casti cu un sunet de calitate peste medie, cu un design frumos, la un pret zic eu, corect.

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

Da Luci, aspectele de la ”Contra” m-au determinat să mă ”mulțumesc” cu o calitate mai redusă a unui echipament, dar cel puțin nu se aprind urechile după vreo 2-3-4 ore de web-call-uri (ședințe online). Și dacă mai ai stai în fața ecranului cu ochii-n 4.... e și mai mare disconfortul fizic respectiv pentru urechi. 

Luci_TLM
Cunoscător

Ok ,,FLo1" dar pentru ore intregi de sedinte online, sunt sigur ca stii de existenta Jabra professionals, Plantronics etc, unde platesti mai mult pentru confort. Aceste JBL-uri le-am cumparat pentru nepotica mea. Deci fara prea multe pretentii. Pentru mine chiar stau pe ganduri sa-mi achizitionez pentru munca ceva model de la Jabra, stand si eu ore in sedinte. Spor la treaba si sa auzim de bine. Merci frumos ca mi-ai scris. Te astept cu drag ori de cate ori consideri oportuna interventia.

Merci de idee. Totuși nu aveam de gând să investesc nici prea mult într-un astfel de echipament.

Te inteleg. Poti incerca daca noaptea te gandesti doar la el 😄