anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Clarificari pentru posesorii Samsung Galaxy S20 FE 5G

RstdWoo
Cunoscător
Cateva clarificari pt posesorii noului S20 FE 5G:
1. Daca ai avut abonament fara 5G, si l-ai schimbat pe unul cu 5G, din contul tau online, s-ar putea ca serviciul 5G in sine sa nu se activeze automat - suna la relatii clienti sau aici pe chat si se rezolva.
2. Functionalitatea E-SIM inca nu este activata in firmware (nu ai meniul de ESIM) inca. Model nou, dureaza putin pana se va activa suportul de catre Orange. Probabil la urmatorul update.
30 Răspunsuri 30

Vio73
#StarMember
Am comandat și eu acest telefon și revin cu impresii după ce îl primesc! Chiar zisesem că nu mai iau Samsung, după problemele avute cu bateria și datorită faptului că se încălzea destul de tare, dar din ce am citit pe aici și în alte părți, la modelul acesta nu sunt astfel de probleme. Mulțumesc!

Ascary
Campion certificat
Bine ai (re)venit in club Vio :)) ________ Razvan,te asteptam si pe tine cat de curand 🙂

RstdWoo
Cunoscător
Test 5G cu acest telefon, in Timisoara, strada Cluj langa Dentavis.

Ascary
Campion certificat
Adica o viteza de 4G+

RstdWoo
Cunoscător
La download, eu unul nu am prins pe 4G+ asa viteza. Dar, daca ne uitam la Ping, ala nu e ping de 5G, e de 4G. Daca ne uitam la upload, este oribil. Ce am observat insa, este ca aveam acelasi semnal si afara si inauntru, in cladire. Ma asteptam ca inauntru sa scada semnalul. Nu m-am uitat pe ce banda mergea 5G-ul, posibil sa fi fost pe 800Mhz, ca daca era pe 3000+, inauntru nici nu aveam semnal.

Vio73
#StarMember
Mulțumesc frumos, @Ascary! Faptul că folosesc acel procesor de la Qualcomm și am citit că și bateria este ok, iar Huawei are probleme mari, m-a făcut să revin!

Razvan
#StarMember
@ascary, momentan P20 pro face față cu brio, aștept să iau vreo decizie peste câteva luni.

Vio73
#StarMember
Și prețul este unul imbatabil la acest moment, cu reducerile aferente. A contribuit și acest aspect la luarea rapidă a unei decizii pentru mine. Din păcate, văd că nu mai este disponibil acest produs în magazinul online la acest moment (cel puțin cel comandat de mine).

RstdWoo
Cunoscător
Am aplicat update-ul de Octombrie. Problema cu tap in loc de swipe nu mai e, dar persista si s-a agravat problema cu multitouch. In jocuri gen Call of Duty sau Pubg, e dezastru: daca cu stanga controlezi joystickul virtual si cu dreapta misti stanga dreapta, te trezesti ca nu mai merge joystickul, nu mai inregistreaza ca dai cu degetul pe el.

Vio73
#StarMember
Eu abia ce l-am primit, dar nu am avut timp de el. Sunt curios unde pot găsi o husă flp de calitate, pentru că am întrebat ieri prin mai multe locuri și nu aveau.

Vio73
#StarMember
Am găsit husă și am comandat-o online ( încă o aștept), dar folie de sticlă mi s-a pus de la alt model, pentru că nu am găsit pe nicăieri! Destul de neplăcută situația!

Motiu
Junior
Instalații din magazin play, touch screen test, veți avea surprize, eu i-am făcutie azi retur, dar aveți grija ca dacă îl achiziționați din magazin aveți drept de retur doar 72 de ore, după nu va mai schimba telefonul, ci îl repara. Vin de pe p20 pro, ecranul cu 120 Hz e superb, snapdragon își face treaba, camera nu mă da pe spate, uneori are lag, baterie bună dar încărcare slaba fata de alte telefoane în aceeași categorie de preț. Am rămas cu un gust amar când am văzut câte probleme face acest ghost touch, va recomand sa va uitați pe youtube. Și atenție celor care pana acum v-a făcut probleme, se vor agrava......

Vio73
#StarMember
Eu constat cu dezamăgire că nu mi se conectează la nicio cască bluetooth, la semnal e mai slab decât P 30, căști în pachet nu a avut. Deci are cam multe bube!

RstdWoo
Cunoscător
@Motiu La fel si la mine.Am dat retur! Atentie la problema cu touchscreen toata lumea! La cum pare, slabe sanse sa fie doar problema de soft. Am impresia ca au folosit un senzor pt touch de calitate slaba pe modelul asta. Nu ma asteptam sincer sa intampin asemenea probleme.

Vio73
#StarMember
Nu am probleme cu aparatul, dar nu sunt prea încântat oricum.