Am revenit la Samsung dintr-un singur motiv: platforma Snapdragon oferita pt acest model.
Dupa 4 zile de utilizare pot sa va spun ca merita. Iata cateva aspecte:
- bateria este peste asteptari. Capacitatea mare, de 4500mAh pe un snapdragon 865 optimizat aduce rezultate foarte bune
- Camera foto - desi este acelasi modul ca si pe S20/S20 plus, faptul ca avem un chipset snapdragon si nu Exynos, face diferenta. Procesorul de imagine este net superior, plus ca doritorii pot instala GCam.
- Nu se observa momentan vreo problema cu faptul ca are doar 6GB de RAM (Ar fi fost de preferat un minim de 8).
- La display am observat mici probleme in Chrome, si anume, cand dai scroll pe o pagina web, are tendinta de a face Tap - nu stiu daca e problema de soft al telefonului sau e o problema de Chrome. Ca si calitate insa, no comment, chiar nu am simtit nevoia de o rezolutie mai mare decat cea FHD+ oferita de acesta.
- Aveti sunet stereo plusat de Dolby Atmos.
- Difuzorul de la ureche este cam ciudat pozitionat, si ai impresia ca se aude cam incet comparat cu alte telefoane, gen iphone.
- Telefonul nu vine cu casti pe fir in cutie, cine foloseste va trebui sa le cumpere separat.
- Nu se incalzeste, orice ai face pe el.
- Fiind nou, momentan nu se gasesc huse pt el niciunde.
Recomand achizitia, pt modelul 5G. @Orange Asteptam activarea suportului ESIM pt moodelul asta, momentan nu este ativa optiunea in meniu.