anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Upgrade la logul de retea 5G+

ZamfirAndrei
Explorator

IMG_3360.jpeg

 bună seara comunitate. Cum pot ca să am acest logo de rețea la 5G+ ca la mine la orange apare 5G normal fara plus.  Cand baga acest logo la toate deviceurile din Romania acest logo de rețea 5G+. Am inteles ca sunt zonele cu 5G+ la Orange dar din câte știu apare decât 5G simplu fara plus. Poate pe anul viitor vom avea acel logo de rețea 5G+ ca am înțeles ca cei din America de Nord au 5G+ la acest logo noi nu avem. Să sperăm să avem pe anul viitor în 2027 de acest logo de 5G+ 

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!
Îți confirm că nici în zonele unde vitezele depășesc 500 Mbps nu apare simbolul 5G+. În prezent, niciun operator din România, inclusiv Orange România, nu afișează acest indicator. Este posibil ca, pe viitor, să fie introdus și acest mod de diferențiere, însă momentan nu există o confirmare oficială în acest sens. 

Momentan daca vrei sa verifici daca in zona ta se pot obtine viteze 5G+ poti verifica harta orange de acoperire.

https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/harta/ 

De asemenea, poți testa viteza folosind aplicația Ookla Speedtest, iar dacă obții constant viteze de peste 500 Mbps, înseamnă că beneficiezi de performanțe 5G+, chiar dacă pe telefon apare doar 5G.

Dpmdv, cred ca ceea ce doresti tu se va întâmpla atunci cand se va incepe implementarea 5G SA in Romania. 

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu are deocamdată nimeni în Ro așa ceva. Orange consideră că acolo unde este acoperire și viteze teoretice de până la 500 Mbps este 5g ( mai ales unde se emite în banda N1), iar unde sunt viteze teoretice de până la 1500 Mbps, este 5g+ ( se emite un banda N78). 

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!
Îți confirm că nici în zonele unde vitezele depășesc 500 Mbps nu apare simbolul 5G+. În prezent, niciun operator din România, inclusiv Orange România, nu afișează acest indicator. Este posibil ca, pe viitor, să fie introdus și acest mod de diferențiere, însă momentan nu există o confirmare oficială în acest sens. 

Momentan daca vrei sa verifici daca in zona ta se pot obtine viteze 5G+ poti verifica harta orange de acoperire.

https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/harta/ 

De asemenea, poți testa viteza folosind aplicația Ookla Speedtest, iar dacă obții constant viteze de peste 500 Mbps, înseamnă că beneficiezi de performanțe 5G+, chiar dacă pe telefon apare doar 5G.

Dpmdv, cred ca ceea ce doresti tu se va întâmpla atunci cand se va incepe implementarea 5G SA in Romania.