anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme semnal Orange (Moldova)

Cozmin
Junior entuziast
Buna ziua comunitate. O intrebare la voi toti. Acum 3 luni parca si ceva cei de la Orange au avut probleme tehnice grave in urma carora majoritatea utilizatorilor au avut de suferit, ramanand fara semnal. Acum 2 luni iar au avut probleme doar in zona moldovei (Botosani, Suceava, Iasi etc.) si am ramas fara semnal vreo 5 sau 6 ore despre care firma Orange nici nu a schitat vre.un gest sa spuna motivele, in fine.... Intrebarea este: dupa acele probleme tehnice, semnalul nu mai are o stabilitate buna atat pe partea de vorbit cat si pe partea de internet 4g si 3g, voi la fel aveti probleme? Ce se intampla? Am intrebat pe cei de la Orange dar nu m.au lamurit, de fapt nu mi.au oferit nici un raspuns clar.
17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember
Cum nimeni nu e perfect, există unele probleme de semnal și la Orange. Ideea este că stă în general mai bine decât ceilalți. Acum, e chestie și de cum ești poziționat față de antene, dacă ai casa izolată, sunt diverse obstacole între antenă și locația ta, etc.

Razvan
#StarMember
@Mihaz, semnalul slab e din cauza telefonului Samsung, se știe ca în afara orașelor e varza la semnal.

Vio73
#StarMember
Nu toate modelele de Samsung au probleme!