Eu am luat mai demult un S4, tipla in cutie, sigilat,tot tacamul, dar de la un dealer necunoscut ca era un pic mai ieftin. Bucuria achizitionarii n-a tinut prea mult. Ramaneam fara semnal cand imi era lumea mai draga si fix in aceleasi locuri in care inainte, cu telefonul anterior nu avusesem probleme. O lua dupa ce il restartam dar nu tinea prea mult ca iar ramaneam fara semnal. Bine, pe vremea aia 4G-ul era o utopie, se mergea doar in 2G si 3G. Azi asa, maine asa, pana am pus mana pe telefon si am sunat un amic care era expert in telefoane si i-am zis ce pateam. A venit, s-a uitat la telefon, la cutie si mi-a zis ca de fapt cumparasem un telefon de teste. Astea se ofera gratuit jurnalistilor, testerilor, inainte de lansarea oficiala. Sunt fix ca originalul doar ca nu au partea GSM. Baietii intreprinzatori cumpara aceste telefoane de teste cu 100 de dolari bucata, schimba placa de baza, pun o sarma in loc de antena, sigileaza frumos cutia si le vand apoi cu 500 de dolari. Ele merg ce merg insa trebuie sa fii intr-o zona unde este semnal maxim. Daca te indepartezi de ea, adio semnal. De asta am intrebat initiatorul de unde a achizitionat telefonul, sa nu fi patit ceva asemanator. Sunt telefoane mai ieftine in diverse locuri insa nu stii niciodata ce cumperi. Eu de atunci m-am lecuit si am cumparat numai din surse sigure. Nu ca-i fac reclama lui Orange, dar numai de la ei am cumparat si ce sa zic, n-am mai avut probleme niciodata de nici un fel.