anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Primire/Trimitere SMS in UK

Nohandss
Vizitator

Salut, ma confrunt cu urmatoarea problema: am nevoie sa primesc si sa trimit SMS-uri de la un numar de UK, adica sa ma aflu in Romania si sa pot trimite/primi SMS-uri in/din UK si nu stiu ce trebuie activat pentru a fi posibil, momentan nu reusesc, mesajele nici nu ajung si nici nu se trimit din UK catre numarul meu de RO.

Aveti ideea ce trebuie activat? M am gandit ca e nevoie de roaming, insa nu cred ca ar fi logic pentru ca eu nu parasesc tara, ci doar vreau sa poata ajunge sms-urile pe numarul meu.

Multumesc!

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Salut. Dacă numărul este de RO, ești în România și trimiți SMS în/din UK, atunci nu este nevoie de roaming pe numărul de RO. Altfel, este necesar a fi activat "roaming pentru toate țările" în cazul UK. Problema este doar cu SMSuri trimise către numere din UK sau și spre alte numere din RO? SMSurile le trimiți din România dacă am înțeles bine, corect?

Salut, merci de raspuns. Da, din Romania le trimit si am si roaming-ul activat, iar problema e doar cu UK-ul, am incercat cu numar de Italia si merge fara probleme.

Cu abonament din RO nu ar trebui să fie probleme, iar roamingul e necesar dacă transmiți sms din afara României. Transmiterea SMS din RO spre altă țară nu ar trebui să fie diferită.

teacher_
#StarMember

Salut! Nu știu cum e in Uk...Trebuie ca numărul care îți trimite să aibă resurse pentru a trimite în România. La fel și tu, trebuie sa ai resurse disponibile pentru expediere in UK, din ce știu, un sms trimis este 0,07 € la abonament, respectiv 0,06€ la prepay, nu se încadrează la minute și mesaje nationale, ai detalii aici , caută Marea Britanie. Plus, trebuie ca cel care îți trimite sa formeze codul țării (+40) și la fel și tu pe cel al Marii Britanii (+44) înainte de numărul propriu zis. 

delfinas
#StarMember

Eu inteleg ca esti in Romania, dar ca ai numar de UK si vrei sa poti trimite/primi SMS-uri catre/din UK si nu poti. Poate nu ai incluse SMS-uri in roaming cu UK si ca trebuie sa ai niste credit in plus pt asa ceva. Dar daca ai trafic de internet inclus sau ai acces la un wifi, de ce nu folosesti Whatsapp?