anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acoperire sau bruiaje?

FLo1
#StarMember
Vi s-a intamplat ca in buricul targului cu semnal de 4G, sa fiti apelati de pe un numar de telefonie fixa si totusi sa para ca nu aveti semnal? Sau cel putin o putere a semnalului de parca ar fi la limita de acoperire a semnalului de voce, nu de date. La mine s-a intamplat in 21.08.2019 ora 09:44, fiind apelat de pe un Telekom fix si purtand un dialog sub "valurile apei".
31 Răspunsuri 31

imch
Cunoscător certificat
FLo_1, apelul wifi e alta distractie, fara legatura de data asta cu Orange... Am pus o intrebare acum ceva vreme legata fix de problema asta. Am dezactivat apelurile wifi pentru ca era mai rau decat ce am descris eu mai sus. Oricum ar fi, daca ma gandesc la toate situatiile in care interactionez cu produsele si serviciile Orange, tragand linia sunt multumita. Mi-ar placea sa fie totul perfect? Absolut! Ma derajeaza situatia suficient incat sa fac ceva (plangere, reclamatie, ceva..)? Nu... Poate daca as pierde un apel cu miza n-as mai fi atat de ...serena :-).

FLo1
#StarMember
Salutare comunitate! "Nu stiu altii cum sunt, dar eu" cand stau ASTAZI la o terasa si aud discutand in vecini (fara a stii persoana sau operatorul) ca desi are semnal, nu-i functioneaza smartul pe date mobile si pe voce se aude cu "paraziti", cu N restartari si verificari mai bine de 30 de min.... m-am bucurat ca n-am mai patit-o eu. Dar nu a trecut mult pana sa fiu nevoit sa apelez pe cineva in retea, DAR SURPRIZA: RETEA OCUPATA. Si nu era ocupata de cel apelat, ci ORANGE a clacat pe voce, chiar verificand cu 3 numere de orange la 18:05, in 14.01.2020. Ca sa scurtez dezamagirea mea ca Orange nu mai este ce era si sa contrazic pe cei care mai cred ca retea ca Orange n-are nimeni (sau sa le dau dreptate in sens negativ), ma bucur ca am renuntat la abonamentul dezamagitor si am cu mine mereu o alternativa de avarie. Exclusivitatea pe Orange pe luna ce trece imi da convingerea ca e o abordare GRESITA. Alternativa si apeluri voce pe suport de date este de preferat: atat ca siguranta a conexiunii cat si ca functionare a conexiunii. Paradox: sa ai semnal 4G si sa nu poti initia nici macar un apel de voce. Trist...