anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acoperire 4G

CalinR
Cunoscător

ati observat vreo imbunatatire 4G in tara? Zone care nu aveau acoperire si acum au? Eu de vreo 4 ani nu am observat nimic nou sub soare. Aceeasi infrastructura forjata la maxim. Din punctul meu de vedere Orange se axeaza doar pe 5G in marile orase.

21 Răspunsuri 21

deci multvestita `acoperire superioara` e dor fum? Culorile nu ma intereseaza...

Noutatile ar fi deocamdata ca Vodafone functioneaza si pe celulele Telekom, iar Telekom functioneaza si pe celulele Vodafone, iar pe 1 iulie 2026 se va finaliza fuziunea totala, iar Telekom va inceta sa mai existe ca entitate si va fi totul doar Vodafone. Pana acum sunt imbunatatiri pe partea de calitate si acoperire, fiind 2 retele in una, se lucreaza si ne asteptam sa fie si mai bine de acuma incolo...

MihaiC99
Campion certificat

Unul dintre lucrurile pozitive ale acestei tranzacții este faptul că serviciul prepay a devenit din nou disponibil la Digi. Acest lucru creează concurență pentru ceilalți furnizori, având ca efect oferte mai bune pentru clienți. Să vedem cât va dura.

de ce am impresia ca dupa 1 an o sa cam dispara din portofoliu cartelele prepay digi?

După cei 3 ani obligatorii, am aceeași impresie vagă că Digi va renunța la prepay. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

La diferentele de pret intre prepay si abonament mizez pe faptul ca 1 an ajunge. Da e adevarat, 3 ani trebuie pastrat portofoliul prepay

MihaiC99
Campion certificat

Eu sper sa reziste mai mult de cat cei 3 ani asumati. Concurenta se reflecta si in noile oferte prepay de la Orange.