anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

QUIZ financiar cu 10 întrebări

FLo1
#StarMember

Nu este nici pentru reclamă (deși în fond în spatele oricărui Quiz se efectuează și o statistică), dar quiz-ul celor de la BT pe care vi-l recomand este chiar ok pentru ”antrenament”. Nu foarte dificil, dar cel puțin ajută la verificarea unor cunoștințe sau clarificarea unor informații greșite. Acesta este QUIZ-ul: https://fit.bancatransilvania.ro/quiz/

Dacă aveți informații despre ceva asemenător, orice motiv de ”antrenament” este binevenit, indiferent de sursă. În fond contează informația. Știți bănci sau eventual fundații care lansează astfel de programe / aplicații / informații? Puțină ”culturalizare” este binevenită oricui, indiferent de vârstă. Succes.

16 Răspunsuri 16

Jay
Campion certificat

A fost amuzant si destul de scurt incat sa nu plictiseasca.. ma nemultumeste nota, dar o inteleg pentru ca, din ce am observat la mine, nu prea am rabdare cu intrebarile, ma uit direct la variantele de raspuns si vad care ma atrage, abia apoi citesc intrebarea... Cel mai probabil la a doua incercare ar fi 10/10, dar, n-ar mai fi amuzant, stiind ca n-a fost din prima. 

Razvan
#StarMember

Am luat 10/10 🙂