anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal doar la Digi

Dragos10947
Junior entuziast

Salut, Intr o zona este semnal doar la Digi, ceilalți nu au semnal sau este in anumite locuri (Vodafone,Orange, Telekom) deși sunt câteva turnuri pentru semnal (releu), aceasta problema este pe o stradă unde este o secție de poliție și un spital, am sunat la Orange dar lor le apare că ar fi semnal, voi ce credeți, ar putea fi un apart de bruiaj?

21 Răspunsuri 21

Dragos10947
Junior entuziast

Am uitat să menționez că probmea este in interior dar și în exterior 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă sunt antene și nu este semnal în anumite locații și în altele din imediata vecinătate este, atunci poate fi o zonă în care este bruiat semnalul (frecvențele gsm) și nu ai decât varianta apel wifi.

Este într-un oraș sau unde anume?

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

Salut Dragoș. Antena respectivă la ce distanță se află de locul unde ai analizat semnalul / domiciliu? Ai vedere directă din acel loc spre acele antene? Sunt anumite obstacole (alte clădiri de exemplu) care să cauzeze o vedere directă asupra turnului? Sau poate fi o putere a semnalului mai slabă de la acele antene, sau chiar o congestie pe acea zonă (o aglomerare mai mare de receptoare conectate decât ar suporta banda respectivă alocată acelor antene). 

Dragos10947
Junior entuziast

M-am uitat chiar acuma dimineață, și văd 4 antene, cea mai aproape de la 200-300m și cea mai departe la aproximativ 700m cred 

Dar dar in zona unde nu este semnal pot vedea niste antene 

Ai încercat și cu alt telefon ? Poate telefonul tău are ceva probleme!

Dragos10947
Junior entuziast

Am incercat și cu alt telefon, eu am un s21 și nu am semnal dar sunt persoane care au și iPhone 15 sau 14 și tot nu au semnal , oricine vine in zona respectiva nu are semnal 

Încearcă să comuți pe 2g/ 3g și vezi dacă se schimbă ceva.

Poți pune o poză cu acele turnuri, antene?

Dragos10947
Junior entuziast

In zona care eram atunci se vedeau doar 1, si pe 2g sau 3g nu este semnal de loc 

Pare o antenă de Digi în depărtare.

Dragos10947
Junior entuziast

Încă o antena la aproximativ 250-300m

Nu îmi dau seama prea bine, dar cred că este ceva de Digi, pentru că ei pun antene pe stâlpii stradali.  Nu văd o antenă GSM  serioasă prin zonă! Da, Digi este prezent pe acolo !

Dragos10947
Junior entuziast

Mai sunt 2 parca mai in față și totuși am 2g , am încercat să trec telefonul pe mod avion dar tot 2g am avut , nu știu dacă ajuta dar problema este in orașul Dărăbani, eu sunt in alta comună unde sunt foarte mulți copacii și eu în casă de BCA cu perete de cam de 30cm și totuși am semnal 

Dragos10947
Junior entuziast
 

Trebuie făcută o sesizare către Orange, unde specifici că nu este semnal.

Trimiți pozele cu semnalul din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Bine, le dai și locația exactă, cu ce modele de telefon ai încercat, le spui faptul că nu au nici alți utilizatori, le spui că Digi au ma multe antene, etc.

Succes!